SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Flaş haber! Novak'ın menajeri İstanbul'da ön protokol imzaladı...

Flaş haber! Novak'ın menajeri İstanbul'da ön protokol imzaladı...

Karadeniz Özel

01 Haziran 2020 Pazartesi - 09:53




Gazeteniz Karadeniz, Çek solbekle ilgili ikinci perdeyi aralıyor...





Trabzonspor'da Filip Novak sıkıntısı bir türlü çözüme kavuşmuyor. Bordo-Mavililerin bonuslarla birlikte Çek oyuncuya 1 milyon 500 bin Euro önerdiği fakat Novak ile menajerinin de 1 milyon 700 bin Euro istediği öğrenildi. İmzaların Trabzonspor’un fiyat artırmaması, Novak’ın menajerinin de indirim yapmaması nedeni ile bir türlü atılamadığı belirtildi. Bunun üzerine Novak’ın menajeri Mithat Halis’in başka takımlarla görüşme yapmaya başladığı öğrenildi.



İddialara göre menajer Halis, önce Beşiktaş ardından da Galatasaray ile görüştü. Beşiktaş’ın mali, Galatasaray’ın da o bölgedeki şişkinliğinden dolayı Çek oyuncuyu reddettiği kaydedildi. Bunun üzerine Mithat Halis Fenerbahçeli yetkililer ile görüştü. Fenerbahçe Novak için 1.7 Milyon Euro teklif etti. Bu parayı az bulan menajer Başakşehir ile görüşme ayarladı.

Başakşehir'in Novak için bonuslarla birlikte yaklaşık 2 milyon Euro önerdi. Mithat Halis hiç düşünmeden ‘evet’ dedi. Hatta yine iddiaya göre ön protokol bile yapıldı. Fakat Novak’ın eşinden dolayı aklının Fenerbahçe’de olduğu da iddia edildi. Bu olayları Trabzonspor yönetiminin öğrendiği ve araştırmaya başladığı da gelen bilgiler arasında. Bordo-Mavililer ön protokol belgesini elde etmesi halinde Mithat Halis’i FİFA’ya şikayet edecek.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
11
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap