SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına Yusuf Yazıcı'ya çok yakın!

Fırtına Yusuf Yazıcı'ya çok yakın!

27 Ağustos 2022 Cumartesi - 10:25




Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor transferde harekete geçti. Eski oyuncusu Yusuf Yazıcı için girişimlerini sürdüren bordo mavililer Lille'e yeni teklifini iletti. İşte transferin detayları.





Şampiyonlar Ligi defterini kapatıp UEFA Avrupa Ligi'ne yelken açan Trabzonspor'da transfer çalışmalarında sona gelindi.
Sabah'ın haberine göre, bordo-mavililer, 2019-2020 sezonunda 16.5 milyon Euro bonservis bedeli + Edgar IE + bonuslar karşılığında Lille'e sattığı Yuzuf Yazıcı'yı tekrar renklerine bağlamak üzere...
Dün akşam Fransa Ligue 1'de oynanan Ajaccio- Lille maçında forma giyen 25 yaşındaki on numara için kiralama teklifini yapan bordo-mavililer, beklemeye koyuldu.

AĞAOĞLU: 1-2 YERLİ DAHA ALABİLİRİZ

Yusuf'un da Trabzonspor'da tekrar forma giyme isteğinin olduğu, bu nedenle bugün bu transferde olumlu bir sonuç çıkabileceği aktarıldı. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da dün UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde yaptığı açıklamada, "1-2 yerli oyuncu daha alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap