SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına Shomurodov transferinde yalnız kaldı

Fırtına Shomurodov transferinde yalnız kaldı

27 Ağustos 2022 Cumartesi - 10:22




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gündemine Eldor Shomurodov'u almıştı. Fırtına'nın transferdeki rakibi Bologna, golcü takviyesi yaparak aradan çekildi.





Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da çok istediği isim olan Eldor Shomurodov'dan bordo-mavililere iyi haber geldi.
Karadeniz Gazete'de yer alan habere göre Edin Visca'nın sakatlığıyla sarsılan bordo-mavililer, hücumun her bölgesinde oynayan Eldor Shomurodov'u kiralamak için düğmeye bastı.
Trabzonspor ile birlikte Eldor Shomurodov'a talip olan Bologna, bu transferden çekildi ve forvet takviyesini yaptı.

ELDOR SHOMURODOV KİMDİR?

29 Haziran 1995 tarihinde Özbekistan'da dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine Mashal altyapısında başladı. Sırasıyla Bunyodkor, Rostov, Genoa ve Roma formaları giydi.

1.90 cm boyundaki Özbek santrfor, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Özbekistan Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan 27 yaşındaki deneyimli isim, çıktığı 56 karşılaşmada 30 gole imzasını attı. Shomurodov'un güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro...

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap