SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe ve Galatasaray, Abdullah Avcı'nın transfer planlarını değiştirdi

Fenerbahçe ve Galatasaray, Abdullah Avcı'nın transfer planlarını değiştirdi

14 Kasım 2023 Salı - 19:01




Trabzonspor'da Abdullah Avcı transfer politikasını Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ligin ilk yarısını nasıl bitireceklerine göre şekillendirecek.





Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın gelişi ile birlikte averajla 4'üncü sıraya yükseldi. Ara transfer döneminde bordo–mavililerin transfer politikasını ilk yarının bitimine kalan 7 maç belirleyecek.

TRABZONSPOR ZİRVEYE YAKLAŞIRSA TRANSFER POLİTİKASININ ŞEKLİ DEĞİŞECEK

Ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkını 9’a indiren Trabzonspor’da, ilk yarının bitiminde puan farkı daha da düşerse yenilikler yapılacak.

İLK TRANSFER OYUN KURABİLEN STOPER

Düşünülen ilk hamle stoper bölgesine olacak. Oyun kuran bir isim transfer edilecek. Orta sahaya da Hamsik benzeri tecrübeli bir yıldız alınacak.


ABDULLAH AVCI İSTEKLERİNİ SIRALAYACAK

Süper Lige verilen mili arada teknik direktör Abdullah Avcı scout ekibiyle bir görüşme yapacak. Ara tranfser döneminde yapılacak hamlelerle ilgili isteklerini anlatacak.

PUAN FARKI KAPANMAZSA GELECEK SENE DÜŞÜNÜLECEK

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, devre arasına zirveyle arasındaki puan farkı kapanmaz ya da daha da açılırsa bu sefer önümüzdeki sezon düşünülerek transfer politikası şekillendirecek. Şimdiden uzun vadeli plan çerçevesinde isimler transfer edilecek, ikinci devre takıma monte edilecek. Sezon sonuna transfer işi mümkün olduğu kadar az bırakılacak. Gelecek sezona takıma uyumu sağlanmış iskeleti oluşturmak isteyen Avcı, bir kaç nokta transfer haricindeki isimleri bitirmek istiyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN


Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap