SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe’nin hadleri aşan açıklamasına Trabzonlu vekillerden sert tepki geldi

Fenerbahçe’nin hadleri aşan açıklamasına Trabzonlu vekillerden sert tepki geldi

Karadeniz Özel

09 Haziran 2019 Pazar - 11:56




Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerilim, İstanbul kulübünün resmi siteden yaptığı açıklamayla bir kez daha gerildi.





Karadeniz Gazete / Osman BAŞKIR // Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor’un anasının ak sütü gibi helal olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğu için, “2010-11 şampiyonu Fenerbahçe’dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir. Bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast eden FETÖ’nün meşrulaştırılmasından başka bir anlam taşımamaktadır" ifadelerini kullandı. Bu duruma tepki gösteren Trabzonlu Milletvekilleri Karadeniz’e açıklamalar yaptı:

SALİH CORA (AKP MİLLETVEKİLİ)

BU DURUMA KİMSE SESSİZ KALMAMALI

Bugünlerde, bizim hemşehrimiz diye, en iyi Trabzonlu diye, Trabzon un gururu diye Trabzonluluğunu pazara çıkaranlar her nedense bu konuda sessiz kalıyor. Sorulduğunda ise tepki görür ve alları pulları dökülüyor diye topu TFF’ye atıyor. Böyle bir zamanda, topyekun Trabzonspor’a saldırıldığı bir ortamda biz sessiz kalsak, kamuoyu tarafından linç edilirdik. Şimdi hem Trabzonspor’a hem bakanımızın açıklamasına sahip çıkma zamanıdır. Hiç kimse sessiz kalmamalıdır

AHMET KAYA (CHP MİLLETVEKİLİ)


SAYIN BAKAN AÇIKLAMA DEĞİL GEREĞİNİ YAPSIN

2010-2011 sezonunun 7’nci yıl dönümünde mecliste bir dakikalık söz aldım. 2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’dur dedim. Fenerbahçeliler sosyal medyadan telefonumdan linç etti beni. Ortada bir gerçek var çalınan kupamız var. İşin içine siyaset girdi. Sayın Cumhurbaşkanımız kişilerin yaptığı işlerden devlet suçlu değildir demesine rağmen kimsenin fazla sesi çıkmadı.

Sayın Bakan’ın bu açıklaması İstanbul seçimlerine odaklı. İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Türk futboluna bu çalışmalarından dolayı hizmet etmiştir. Proje takımı olan Başakşehir şampiyon olacaktı. Türk futbolu daha fazla yenecekti. Sayın İmamoğlu 18 günlük Belediye Başkanlığı’nda bu oyunu bozdu. Türk futbolunda taşları yerinden oynattı. Yedi yıldan beri kupamızı alamıyorsak bunun sebebi siyasettir. Sayın Bakan’ın geç de olsa 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur demesi güzel bir şey. Kupamız müzemizde değilse bunun sebebi Ak Partidir. Sayın bakan açıklama değil gereğini yapsın. Hakkımız olan 2010-2011 Şampiyonluk kupamızın bize verilmesine öncülük etsin. Kupamız siyasetle ve İktidar gücüyle elimizden alınmıştı. İktidarın bakanı bu tür açıklamalarla gönlümüzü almak yerine hakkımız olan kupamızın geri verilmesine öncülük etsin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap