SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fas kaplanı fırtına koparacak

Fas kaplanı fırtına koparacak

21 Haziran 2023 Çarşamba - 09:28




Macar medyasına göre, Ferençvaroş formasını giyen Ryan Mmaee, gelecek sezon Trabzonspor’da oynayacak. Yapılan haberlerde, 25 yaşında 1.85 boyunda olan Faslı forvet oyuncusunu kariyerinde önemli bir sıçrama yapmak için Bordo-Mavili takıma gelmek istediği ve imzaların çok yakında olduğu ileri sürüldü.





Editör: Barışcan ATMACA

YENİ sezonda forvet hattını en az iki futbolcu ile güçlendirmek isteyen Trabzonspor’a bir oyuncu daha yazıldı.

Macaristan basını, Ferençvaroş’ta forma giyen Ryan Mmaee’nin, Bordo-Mavili yönetim ile görüştüğünü ve transferde küçük detayların kaldığını öne sürdü.

Faslı futbolcunun, kariyerinde sıçrama yapmak için Trabzonspor’u tercih ettiğinin öne çıkarıldığı haberde ayrıca, 25 yaşında 1.85 boyunda olan Ryan Mmaee’ye 3-1 yıllık kontrat önerildiği ifade edildi.

Haberin ayrıntılarında ise Fas Milli Takımı’nın formasını da giyen Ryan Mmaee’nin imza atmak için bir hayli heyecanlı olduğunu da vurgu yapıldı.

Ferençvaroş ile 2025 yılına kadar kontratı bulunan Ryan Mmaee’nin piyasa değeri 2.2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kolay adam eksilten, sol kanatta da görev yapabilen Ryan Mmaee bu sezon 24 lig maçında 12 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap