SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Estudiantes'ten açıklama: "Kollarımızı açtık Sosa'yı bekliyoruz"

Estudiantes'ten açıklama: "Kollarımızı açtık Sosa'yı bekliyoruz"

03 Temmuz 2020 Cuma - 15:26




Estudiantes'ten Jose Sosa transferiyle ilgili yeni açıklama geldi. Kulüp yöneticisi Agustin Alaves, Arjantinli futbolcuyu kadrolarında görmek istediğini bir kez daha belirtti.





Estudiantes'in Jose Sosa aşkı bitmiyor. Arjantin kulübünün yöneticisi Agustin Alayes yeni sezonda yıldız futbolcuyu kadrolarında görmek istediğini açıkladı.

"KOLLARIMIZI AÇTIK JOSE SOSA'YI BEKLİYORUZ"

Estudiantes kulübü yöneticisi Agustin Alayes , TYC Sports'a yaptığı açıklamada, "Jose Sosa'yı ülkesine geri döndürmek istiyoruz. Kollarımı açtık ve onu bekliyoruz. Kaliteli bir futbolcu olduğu kadar aidiyet duygusuna sahip bir futbolcu. Jose Sosa'yı takımımzda görmeyi çok istiyoruz. Türkiye'de sezon sona erdiğinde ondan haber almayı unuyoruz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli futbolcuyla yapılacak görüşmeler sezon sonuna bırakılmıştı.

Jose Sosa bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde oynadığı 25 maçta 6 gol attı ve 6 asist yaptı. Arjantinli futbolcu tüm kulvarlarda 37 maçta 8 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap