SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eski hakemden flaş iddia! "Bacaklarımı kırmak istediğini haykırdı"

Eski hakemden flaş iddia! "Bacaklarımı kırmak istediğini haykırdı"

25 Mart 2023 Cumartesi - 12:50




Son dönemde tartışma konusu olan hakemlere karşı fiziksel müdahale, sadece Türkiye’de değil, İngiltere’de de tartışma konusu…





Bu durumun son örneği ise Aleksandar Mitrovic’in hakem Chris Kavanagh’a yaptığı müdahale.. Kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Mitrovic’in hakemi itmesi İngiltere’de tartışmaların da beraberinde gelmesine neden oldu.

Yaşanan bu tartışmalarla ilgili eski İngiliz hakem Mark Clattenburg, Daily Mail için bir yazı kaleme aldı.  Bu yazıda hakemlerin her hafta kötü muamele gördüğünü ve Mitrovic’in bunun son örneği olduğunu kaydetti.

BACAKLARINI KIRMAK İSTEDİĞİNİ BAĞIRMIŞ

Kendisinin Chelsea’nın stadyumu Stamford Bridge’de yaşadığı bir olaya da yazısında yer veren eski hakem Mark Clattenburg, bordo – mavili eski futbolcu Obi Mikel’in kendisine sarf ettiğini idddia ettiği sözleri de dile getirdi.

Obi Mikel’in Chelsea’da oynadığı dönemde kendisine karşı, “Bacaklarımı kırmak istediğini haykırdı” diye yazan Mark Clattenburg, oyuncuyu tutan isimlerden birinin de Trabzonspor’un eski teknik direk Eddie Newton olduğuna da yazısında yer verdi.

Mikel’in bu olayla ilgili ise 3 maçlık ceza aldığını ifade eden Mark Clattenburg, Mitrovic’in, Mikel kadar agresif olmadığını ancak başkalarına karşı örnek olabileceğini kaydetti.

KORONAVİRÜSÜ BAHANE EDİP AYRILMIŞTI

Obi Mikel, hatırlanacağı üzere Trabzonspor’un şampiyonluğa yürüdüğü sezonda, Koronavirüsü bahane ederek bordo – mavililerden kaçar gibi ayrılmıştı…


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap