SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan'dan Nwakaeme'yi duyurdu!

Ertuğrul Doğan'dan Nwakaeme'yi duyurdu!

14 Ocak 2024 Pazar - 10:19




Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Nwakaeme açıklaması geldi.





Abdullah Avcı'nın gelişi ile birlikte kendini yeniden bulan Trabzonspor, liderlik yarışına tutunmak için çalışmalarına devam ediyor. Ara transfer dönemi için mesaiyi sürdüren bordo-mavili ekipte başkan Ertuğrul Doğan flaş açıklamalarda bulundu.

Anthony Nwakaeme transferinde sıcak gelişme

2018'de transfer olduğu Trabzonspor ile geçirdiği 4 sezonun ardından kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Anthony Nwakaeme, bedelsiz olarak Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha'nın yolunu tutmuştu. Bordo - mavili taraftarların sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'dan Nwakaeme için adım!

Ekotürk ekranlarında konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme'yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladıklarını açıkladı.

"Hocamızın istediği bir oyuncu"

Konuyla ilgili Doğan, "Tony Nwakaeme için kulübünün başkanı ile görüşüyoruz. Eğer oradan uygun şartlarda çıkarsa hocamızın istediği bir oyuncu. Şu an kontratlı bir oyuncu. Çok sevdiğimiz bir oyuncu. Bize ciddi katkılar verdi. Disiplinli de bir oyuncu." dedi.

Nwakaeme'nin Al-Fayha performansı


Suudi Arabistan ekibiyle kontratı bu yaz bitecek olan 34 yaşındaki futbolcu Al-Fayha formasıyla 41 maçta 12 gol atıp 4 de asist yaptı.

Nwakaeme'nin Trabzonspor kariyeri ve performansı

Trabzonspor formasıyla 145 resmi maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu, 47 gol - 40 asistlik bir performans sergilemişti.

Nwakaeme; Trabzonspor ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Beğendim
12
Sevdim
4
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap