SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan; ''Transferler kampa yetişecek!''

Ertuğrul Doğan; ''Transferler kampa yetişecek!''

Karadeniz Özel

03 Haziran 2019 Pazartesi - 11:44




Trabzonspor taraftarına ‘bayram’ öncesi müjdeyi Ertuğrul Doğan Karadeniz aracılığıyla verdi





//Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // TRABZONSPOR yönetiminin en çalışkan isimlerinden birisi olan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Karadeniz’e bordo-mavili takımın gündemini değerlendirdi.

Genç yönetici, UEFA’dan transfere, kalacak isimlerden gideceklere kadar her şeyi samimi bir dille anlattı. İşte Ertuğrul Doğan’ın o açıklamaları:

“GERİDE bıraktığımız sezonu iyi bir noktada bıraktık. Bazı şanssızlıklar, bazı hakem hataları olmasaydı daha yukarılarda olmamız işten bile değildi. Ancak bu demek değil ki, sezon iyi gitti diye eksiklerimizi görmezden geliyoruz. Tam tersi, ekonomimiz ölçüsünde takıma en iyi isimleri katıp çok daha güçlü bir Trabzonspor için kolları sıvadık. Hocamızdan raporu aldık. Stoper, ön libero, orta saha ve santrfor mevkilerine birer takviye yapacağız. Bu isimler masamızda. Tam yönetim, gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Amacımız bu isimleri kampa yetiştirmek.”




“RODALLEGA’NIN gitmesini istemiyoruz. Kendisine 1 milyon 250 bin Euro önerdik ancak bu parayı beğenmedi. Yaşı 35 olmuş. Bizden talep ettiği rakam 1 milyon 800 bin Euro. Maç başı primlerle bu rakam 2 milyon Euro’yu buluyor. Geçmişte bu paraları verdiğimiz için kulüp battı. Şimdi her kuruşun hesabını yapıyoruz. Rodallega bizim için önemli. O da bizi sevdiğini söylüyor. O zaman fedakarlık yapacak.

MUHARREM Usta döneminde UEFA ile anlaşma yapılmış. Birtakım sözler verilmiş ancak geçen sürede bunlar yerine getirilmediği için UEFA bizi disiplin kuruluna sevk etti. Daha önce bir duruşmaya çıktık. Çok iyi geçti. Şimdi de bizden ek savunma istediler. Pazartesi günü (Bugün) bu raporu vereceğiz. Ancak bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Gerekli savunmayı yapacağız.”




“Yusuf ve Abdülkadir Ömür için resmi teklif almadık ancak menajerler aracılığıyla gelen teklifleri duyuyoruz. Yusuf öyle 7-10 milyon Euro’luk futbolcu değil. Yusuf’u kadrosuna katmak isteyen takım iyi bir parayı getirecek. O zaman oturup konuşuruz ve pazarlık yaparız.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap