SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eren Derdiyok; 'Trabzonspor'da seve seve oynarım'

Eren Derdiyok; 'Trabzonspor'da seve seve oynarım'

Karadeniz Özel

07 Temmuz 2019 Pazar - 09:29




Bordo-Mavili yönetim golcü transferini önümüzdeki haftanın ilk günlerinde açıklayacak.





Karadeniz Gazete // Mehmet KARAGÖZ // Resmi imzalar da salı ya da çarşamba günü atılacak ancak Fırtına içini 2 önemli forvetin adı son günlerde kulislerde dillendirilmeye başlandı

Bunların ilki Alman Panzeri Mario Gomez. Stuttgart’tan ayrılmasına kesin gözle bakılan 34 yaşındaki golcünün Trabzonspor’un teklifini değerlendirildiği öne sürüldü. Diğer isim ise Galatasaray’dan ayrılan 1.91’lik kule 31 yaşındaki Eren Derdiyok

GOMEZ TAM BİR PANZER

Bordo-Mavili taraftarlar büyük bir heyecanla golcü transferinin açıklanmasını beklerken, Marcus Berg ismi listenin ilk sırasında yer alıyor. Büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda İsveçli forvet imza için Türkiye’ye çağrılacak. Ancak Trabzonspor için 2 önemli golcünün adları kulislerde dilden dile dolaşıyor. Bunların ilki Alman futbolunun önemli forvetlerinden Mario Gomez. 

TRABZONSPOR İYİ SEÇENEK

34 yaşında 1.89 boyunda olan Gomez, Stuttgart’ın küme düşmesi nedeniyle Alman ekibinden ayrılmak istiyor. İkinci isim ise Galatasaray’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Eren Derdiyok. 31 yaşında 1.91 boyunda olan Eren, kariyerine Türkiye’de devam etmek istiyor. Trabzonspor’u da kendisi için iyi bir seçenek olarak gören Eren’de tek sorun yüksek maaş.

EREN KARADENİZ’E KONUŞTU

Galatasaray'dan 2 milyon Euro’nun üzerinde para alan Eren’e Bordo-Mavili yönetimin en fazla 1 milyon 100 bin Euro verebileceği konuşuluyor. Karadeniz’den Mehmet Karagöz’e konuşun Eren Derdiyok, “Ben profesyonelim. Şartlarda anlaşma sağlanırsa Trabzonspor’da seve seve oynarım. Trabzon, futbol kültürü yüksek bir şehir. Taraftarı çok özel” sözleriyle bu transferi yeşil ışık yaktı. 

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap