SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’nın Antep keyfi
11.12.2023

KAYSERİSPOR’a sahasında kaybeden Trabzonspor Gaziantep deplasmanında mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıktı. Abdullah Avcı savunmada Denswil’in partneri olarak Mendy’ye şans verirken Hüseyin ve Baniya ise kulübede oturdu. Karşılaşmaya Gaziantep daha iyi başlasa da Trabzonspor çabuk toparlandı. Özellikle ilk devrenin son 15 dakikasında izlediğimiz Trabzonspor herkesi memnun etmiştir. Bence bu süreçte oynanan futbol bu sezonki en iyi futboldu. Hem dikine oynayan hem de kanatları etkili olarak kullanan bir Trabzonspor izledik. Onuachu, Trezeguet ve Visca Nita’yı geçebilse soyunma odasına belki de Trabzonspor 5-0 önde girecekti. Özellikle Trezeguet ve Visca Onuachu’yu bugün kanatlardan çok iyi besledi.

 

Bugün biraz hücum hattında Onuachu’nun şansı olsa belki de ilk devrede bile 4 gol atabilirdi. Özellikle ikinci yarıda ilk yarının devamı gibi bir oyun izledik. Trabzonspor hem oynarken zevk aldı hem de taraftarına zevk aldırdı. Trezeguet perdeyi açarken Bakasetas ise usta işi bir golle takımı iyice rahatlattı. Son sözü yine Trezeguet iyi bir takipçilikle yapınca Trabzonspor çok net bir galibiyet aldı. Gaziantep gibi ligin en zor deplasmanlarından birinde alınan galibiyet çok önemliydi. Bir parantezde Draguş için açmak istiyorum. Çok iyi oyuncu, mutlaka scout ekibinin takip etmesi lazım. Yanında adam olsa neler yapacak neler! Trabzonspor’un bu oyuncuyu mutlaka kadrosuna katması lazım. Bu maçtan bağımsız Trabzonspor’un bundan sonra gerçekçi hedefi, ligi üçüncü sırada bitirerek Türkiye Kupasını almak olmalı. Bunun için de hem içeride hem de dışarıda seri galibiyet şart. Trabzonspor’un formasının olduğu her yerde hedef her zaman zirvedir.   

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap