SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Emin Kahraman "Daha aktif bir divan kuruluna ihtiyaç var"

Emin Kahraman "Daha aktif bir divan kuruluna ihtiyaç var"

02 Mart 2024 Cumartesi - 13:01




Trabzonspor’da, Divan Başkanı adayı Emin Kahraman açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’da, Ali Sürmen’in ardından Divan Başkanı olarak görev yapacak kişinin belirlenmesi için heyecan dorukta. 55. Olağan Seçimli Genel Kurulu, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Divan Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Hayrettin Hacısalihoğlu, Emin Kahraman ve Mahmut Ören başkanlık için yarışacak. İlk kez 3 adaylı olarak yapılacak olan Divan Başkanlığı seçiminde 2 bin 100 delegenin oy kullanma hakkının olduğu öğrenildi.

Emin Kahraman pembe renkte, Hayrettin Hacısalihoğlu mavi renkte, Mahmut Ören ise sarı renkte oy pusulalarıyla seçime katılacaklar.

Seçim öncesi açıklamalarda bulunan başkan adayı Emin Kahraman şu ifadelere yer verdi:

"3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Ali Sürmen'e emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum aday doslarıma da teşekkür ediyorum, yakışan bir süreç oldu. Trabzonspor ile yolum 1970'lerde kesişti. 1970 yıllarda arka planda destek verdik gerekse de trübünlerde destek verdik. 1970 yıllardan sonra ismini Trabzonspor'a veren İdmanocağı'nda uzun süre yöneticilik yaptım. Balşarılar üst üste geldi. 1996 yılında Mehmet Ali Yılmaz beyin davetiyle yöneticilik yaptım. 2006 yılında tekrar Trabzonspor'a göreve davet edildim. Nuri Albayrak saymanlığı verdi. Başkan ve yönetim kurulu olarak bütün kaktıları ve destekleri yönetim adına yaptık. 2010-11 döneminde Sadri bey döneminde göreve davet edildim. Trabzonspor'u Sadri Bey döneminde şampiyonluğa taşıdık. Tescilli olarak şampiyon Trabzonspor'dur ama kupamız gelmemiştir. Bir süre ara verdim ve 2018 yılında Ahmet Ağaoğlu'nun daveti üzerine Trabzonspor'da tekrar görev aldım. Hiçbirinden kaçınmadım taraf gözetmedim. Geçmişteki eleştirileri göz ardı ederek çalışmaya devam ettim. Bir dönem devam ettim, ikinci dönem tekrar başkan yardımcısı olarak ve genel sayman olarak görev yaptım. Trabzonspor'u şampiyonluğa hazırlayan ekiptik. Buradaki çalışmalar sonucu Trabzonspor'u şampiyonluğa hazırladık ve olduk. Yönetimden ayrıldım yönetimde kalan arkadaşlarım olarak yine Trabzonspor'un yanındaydım. Ayrıldıktan sorna Emin Kahraman olarak ne yapabilirim diye düşündüm. Trabzonspor sevgisiyle belli hizmetler yaptım. Yapabileceğim bir şey vardı yöneticilik artık benim işim değil. Bu yolda ilerledim. Bilgi beceri ve birikimimle beraber Trabzonspor'da Divan Başkanlığı çalışmalarına başladım. Arkadaşlarımla beraber gece gündüz çalışıp bugünkü seçime kendimizi hazırladık. En iyi hizmetleri yapmaya talibim. Hepinizin oylarına talibim. Divan yetkisiz diyorlar bunu kabul etmiyorum. Biz de tüzüğü biliyoruz. Farkında mısınız son şampiyonluktan sonra neler oluyor. Türk futbolu uzun zamandır böyle bir ortam yaşaömadı. Medyası ve lobisiyle tozu dumana katıyor. Biz her zamankinden daha fazla tek yumruk olacağız. Divan Kurulu'yla tek yürek olmak zorundayız. Ayrışmamamlıyız. 7 ayrı proje çıkardım, altyapıdaki sporcularımızın aidiyetini geliştirmek üzere bir eğitim programımız var. Algımızı güçlendirme adına bir hareket planımız ve projemiz var. Divan üyelerinin bir araya gelmesi için çalışmalar yapacağız. Daha aktif bir divan kuruluna her zamankinden ddaha fazla ihtiyaç var"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap