SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Efecan Karaca’dan heyecanlandıran Trabzonspor sözleri: ''Kısmetse Salih ile birlikte Trabzonspor’da oynarız''

Efecan Karaca’dan heyecanlandıran Trabzonspor sözleri: ''Kısmetse Salih ile birlikte Trabzonspor’da oynarız''

05 Nisan 2021 Pazartesi - 20:27




“Ara transferde Trabzonspor benimle ciddi şekilde ilgilendi ancak transfer gerçekleşmedi. Taraftarların bana olan ilgisi hala devam ediyor. Eğer kısmetimde varsa sezon sonu bu transfer gerçekleşir. Salih’i de çok istediklerini biliyorum. Dedim ya, eğer kısmetimizde varsa Salih’le birlikte Trabzonspor’da oynarız.”





Alanyaspor'un kaptanı Efecan Karaca, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin en sistemli kulübünde forma giydiğini dile getiren Efecan, “Alanyaspor’un başarısında bu gerçek yatıyor” dedi.

Transferi ve geleceği ile ilgili de açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, “Devre arasında Trabzonspor benimle ciddi olarak ilgilendi ancak transferim gerçekleşmedi. Şu anda Alanyaspor’un başarısı için ter döküyorum. Sezon sonu ne olur şimdiden kestirmek güç ancak Trabzonspor taraftarının ilgisi beni mutlu ediyor. Sürekli, ‘Ne zaman bize geleceksin’ diyorlar. Eğer kısmetimizde var ise bu transfer gerçekleşir. Salih Uçan’ı da istediklerini biliyorum. Salih’in de sezon sonunda sözleşmesi Alanyaspor ile sona eriyor. Ayrılacağını tahmin ediyorum. Eğer kısmetimizde varsa belki de gelecek sezon Bakasetas, Salih ve ben Trabzonspor formasını birlikte giyeriz” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Alanyaspor forması ile 23 lig maçına çıkan 31 yaşındaki Efecan Karaca 4 asist yaptı.

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap