SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eddie Newton: ''Trabzonspor taraftarı futbolu iyi biliyor onları kimse kandıramaz''

Eddie Newton: ''Trabzonspor taraftarı futbolu iyi biliyor onları kimse kandıramaz''

14 Ekim 2020 Çarşamba - 23:56




Ada basınına konuşan İngiliz teknik direktör, “Trabzon’a gelirken bana ‘futbol şehrine’ gidiyorsun demişlerdi. Bunun ne kadar doğru olduğunu yaşayarak öğreniyorum” ifadelerini kullandı...





Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, İngiltere basınına açıklamalar yaptı. Türkiye’deki günlerini değerlendiren Newton, konuşmalarında bordo-mavili taraftarlara ayrı bir paragraf açtı.

Türkiye’ye gelirken, yakın çevresinin uyarılarını Ada basını ile paylaşan İngiliz hoca şunları söyledi:

“Türkiye’deki dostlarım Trabzon’a gelirken beni uyardı. ‘Bir futbol şehre gidiyorsun. Orada 7’den 77’ye tüm insanlar Trabzonspor ile yatıp Trabzonspor ile kalkar. Futbolu iyi bilirler. Kimse onları bu konuda kandıramaz’ demişlerdi. Geçen süre içinde bunun ne kadar doğru olduğunu gördüm.

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde taraftarlar ile sohbet ettim. Takımdaki oyuncuların karakterini anlattılar ve hangi taktikle oynamam gerektiğini söylediler. Tespitleri öylesine doğruydu ki şaşırmadım desem yalan söylemiş olurum.”

Bu sezon birçok oyuncu ile yolların ayrıldığını ve onların yerine kendi tanığı isimlerin alındığını dile getiren Eddie Newton, “Yeni bir ekip ve yeni bir anlayış ile oynamaya çalışıyoruz. Beklenmedik sakatlıklar yaşadık. Milli maçlar için verilen arada biraz toparlanma şansımız oldu. Ancak bunlara alışacağız ve uzun maratonda şehrin ve taraftarın beklediği Trabzonspor olacağız”
ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap