SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dünkü idmana antrenör Steve Greaves damga vurdu: Pres..Pres..Pres.. No Sleep

Dünkü idmana antrenör Steve Greaves damga vurdu: Pres..Pres..Pres.. No Sleep

22 Ekim 2020 Perşembe - 10:20




Fırtına, 2 günlük iznin ardından Fenerbahçe ile oynayacağı dev maçın hazırlıklarını, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü.





Derbi taktiğinin denendiği çalışmada Eddie Newton’un yardımcısı Steve Greaves’in uyarıları dikkatlerden kaçmadı. Bordo-mavili futbolcuların hareketli olmalarını isteyen Greaves, “Pres… Pres… Pres” diyerek oyuncuların sürekli baskı yapmasını istedi. İngiliz antrenör saha içinde durarak oynayan futbolcuları ise, “No Sleep (Uyumak yok)” sözleriyle uyardı.

Antrenmana covid-19 teşhisi pozitif çıkan Ekuban’ın yanı sıra tedavileri süren Abdülkadir Parmak ve Taha Tepe katılmadı. Midesinden rahatsız olduğu bildirilen Hosseini ise tesislere geldi ancak antrenmana katılmadı. U19 Milli Takımı’na giden Salih Kavrazlı da çalışmada yer almadı. Trabzonspor, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını bugün sabaha 10:30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap