SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dışarıda başka görevdeyken başka konuşuyorsun!

Dışarıda başka görevdeyken başka konuşuyorsun!

30 Kasım 2018 Cuma - 12:07




TÜFAD’ın ödül töreninde Trabzonspor’un eski futbolcuları ve Özkan Sümer arasında sert rüzgarlar esti...





ORTAM BİR ANDA GERİLDİ

Geleneksel hale gelen TÜFAD ödül törenine, Özkan Sümer’le eski futbolcuların tartışması damga vurdu. Konuşma yapmak için kürsüye gelen Sümer, yeni jenerasyonun Trabzon kimliğinden uzaklaştığını, hatta şehirde Trabzonspor taraftarının azaldığını ileri sürdü. Bunu bir örnekle açıklamaya çalışan Sümer’in, “Geçenlerde Şenol Güneş liseli arkadaşlarıyla buluştu. Salonda Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar ağırlıktaydı. Şehirde Trabzonspor kimliği azalıyor” sözlerini kullanması bir anda ortamı gerdi.

SENİN YÜZÜNDEN KAÇTILAR

Eski futbolcuların ağırlıkta olduğu masadan Sümer’e tepkiler geldi. Eski yıldızlar Sümer’e şu sözlerle yüklendi: “Sen dışarıda başka, görev yaparken başka konuşuyorsun. Daha kısa süre önce görevdeydin. Sen değil misin Muhammed Beşir’i Samsun’a, Sefa’yı Erzurum’a gönderen? Furkan Taş’ı, Savaş Çakır’ı, Furkan Ödemiş’i işe yaramaz deyip Hekimoğlu’na pazarlayan? Mertcan Çam’ı elden kaçıran? Şimdi hangi yüzle çıkıp gençlerle ilgili konuşuyorsun? Senin yüzünden onlarca genç Trabzonspor yerine başka takımların yolunu tuttu...

BU HOCALARIN HANGİ BAŞARILARI VAR?


Eğer Ahmet Ağaoğlu sana uysaydı şimdi Abdülkadir Parmak, Hüseyin, Murat Cem, Trabzonspor yerine yine başka takımlarda olacaktı.” Bu sözlerin ardından salon adeta buz kesti. Sümer asık bir yüzle yerine geçerken, eski oyuncular diğer arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Bu arada Sümer’e, “Altyapının başına getirdiğin hocalarla 5 yıllık sözleşme yaptın. Peki hangi başarılarını gördün ki böyle uzun bir kontrat yaptın? Bunu Sadi hocayla yapsan hepimiz sana alkış tutardık” lafları da atıldı. Ancak Sümer bu sözlere karşılık veremedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap