SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Djaniny gidiyor Sörloth geliyor!

Djaniny gidiyor Sörloth geliyor!

27 Mayıs 2022 Cuma - 19:16




Araplar Djaniny'yi istiyor... Abdullah Avcı'nın sisteminde ne kadar önemli bir yeri olsa da, Trabzonspor'un buradan kazanacağı parayla Sörloth'un bonservisini karşılama peşinde...





Abdullah Avcı’nın oyun planında Djaniny’nin yeri çok özel… Ancak Afrikalı oyuncu daha fazla para kazanmak için Körfez takımlarından gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

DJANİNY İÇİN 6 MİLYON EURO TEKLİF

Djaniny’nin elinde şu anda Suudi Arabistan’dan gelen ve Trabzonspor’da kazandığının iki katını kazanacağı bir teklif var. Afrikalı yıldızı isteyen takımın bordo-mavililere önerdiği rakam ise 6 milyon Euro. Ağaoğlu ise bu rakamı 8’e ya da daha yukarı yükseltip, Sörloth ile sürpriz yapmak amacında. Avcı ise Sörloth transferi olursa Cornelius’la beraber nasıl kullanacağını hesapladı.

CORNELİUS'DA, SÖRLOTH'DA KANATTA OYNAYABİLİYOR

Hem Cornelius’un hem de Sörloth’un diğer takımlarda kanat forveti oynaması kendisine ışık oldu. Ayrıca çift forvet denemekte Avcı için bir başka alternatif olabilecek.


Beğendim
35
Sevdim
10
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap