SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Devler Ligi’ne süper yetenek Julian Draxler

Devler Ligi’ne süper yetenek Julian Draxler

02 Haziran 2022 Perşembe - 20:07




Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almayı planlayan bordo-mavili kurmaylar bir dünya yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı





Gündemdeki isim Alman futbolunun son dönem yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisi olan Julian Draxler. 28 yaşında olan Alman kanat oyuncusu, hücumun her bölgesinde görev yapabiliyor.

Schalke’de yetişen Wolfsburg’ta kariyerinin en üst noktasına çıkan Draxler, 2017 yılında 36 milyon Euro’ya PSG’ye transfer oldu ancak Fransa’da işler Süper Yetenek için iyi gitmedi. PSG yönetimi 2 yıl daha kontratı bulunan Draxler’i, yeni sezon kiralık olarak gönderme kararı aldı.

Bu gelişme üzerine menajeri Kadir Özdoğan tarafından Fırtına’ya önerilen Julian Draxler için görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Deneyimli oyuncunun şartlarının kurmaylar tarafından değerlendirildiği öğrenilirken, Trabzonspor’un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Draxler’in bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Bu sezon 18 maça çıkan Alman oyuncu, 2 gol attı 1 de asist yaptı.

UZAKTAN ETKİLİ ŞUTLARI VAR

28 yaşında 1.85 boyunda olan Alman sol kanat oyuncusu Julian Draxler, özellikle uzaktan attığı gollerle biliniyor. PSG’de Mbappe, Di Maria, Messi, Neymar gibi isimlerin gerisinde kalan Draxler, bu sezon kendini göstereceği bir takıma transfer olup, yeniden eski günlere dönmenin planlarını yapıyor. Alman Milli Takımı’nın formasını 58 kez giyen ve 7 gol atan Draxler, kariyerinde 1 Dünya kupası, 1 Konfederasyon Kupası şampiyonluğu, Paris ile 4 lig şampiyonluğu, 4 Fransız Kupası, 3 Lig kupası ve Süper Kupası; Schalke ile 1 Almanya Kupası ve Almanya Süper Kupası kazandı.

Beğendim
17
Sevdim
6
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap