SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dert edinmeyen başarı yapamaz!

Dert edinmeyen başarı yapamaz!

07 Haziran 2018 Perşembe - 10:47








BİZ ÜYE YAPTIK

TÜFAD eski Başkanı Nurettin Balaban Trabzonspor Teknik Direktörlük görevine getirilen Ünal Karaman'a ve teknik ekibine başarı diledi. Balaban yaptığı açıklamada Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Osman Özköylü, Rahmetli Ergun Kantarcı, Orhan Kaynak gibi Trabzonspor forması giymiş ve Trabzon dışında oturan eski bir çok Trabzonsporlu antrenörlerini TÜFAD Trabzon şubesine üye biz yaptık. Ünal Karaman hoca gibi tüm hocalarımızı çalıştığı kulüplerde ziyaret etmeyi asla ihmal etmedik.

BAŞKA DOSTUMUZ

YOK Şunu çok iyi bilmeliyiz ki; "Trabzonspor'u hiç yaşamamışlar, Trabzonspor’u yaşatamaz. Trabzonspor’u dert edinmeyen insanlara değer vererek, dert edinen kendi insanımızı yok ederiz. Biz Trabzonsporlu olan amatöründen, profesyoneline kadar görev yapan her değerimizin yanında olduk. Biliyoruz ki bizim bizden başka dostumuz olmadı.  Bu formanın önemini herkesin bilemeyeceği gibi, Trabzonspor'u herkes dert edinemeyeceğimin altını çizmek isteriz.

TRABZON DAMGASI


Ünal Karaman hocadan önce Trabzonspor teknik direktörlüğü için ismi geçen Tolunay Kafkas milli takımda görevine devam ederken, Fatih Tekke İstanbulsporla, Giray Bulak Balıkesirspor ve Sadi Tekelioğlu Hekimoğlu Trabzon kulüpleri ile anlaşmaları sevindirici olmasının yanı sıra Trabzonsporlulukları ve Trabzonspor’a olan bağlılıkları asla tartışılamaz. Tüm bu bilgiler doğrultusunda Ünal Karaman, Giray Bulak, Sadi Tekelioğlu, Fatih Tekke ve Tolunay Kafkas ve tüm Trabzonsporlu antrenörlere yeni sezonda başarılar dileriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap