SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Daniel Sturridge: Trabzonspor’dan teklif bekliyorum

Daniel Sturridge: Trabzonspor’dan teklif bekliyorum

07 Ağustos 2020 Cuma - 11:40




Yeniden bordo-mavili formayı giymek istediğini saklamayan ‘Yarim Yarim’den heyecanlandıran bir paylaşım daha...





Daniel Sturridge ile bordo-mavili taraftarlar arasındaki sosyal medya üzerinden mesajlaşmalar son sürat devam ediyor. İngiliz yıldız taraftarın ısrarlı, “Come to Trabzonspor” paylaşımlarına, “Yarım kalan bir hikayemiz var. Tamamlamak için gelmek istiyorum. Ancak bunun için bana teklif yapılması gerekir" karşılığını verdi

Bordo - Mavili taraftarların Daniel Sturridge ısrarı son sürat devam ediyor. Sosyal medya üzerinden İngiliz yıldız ile mesajlaşan taraftarlar, “Come to Trabzonspor” paylaşımları yaparak Sturridge’in yeniden Trabzon’a dönmesini istiyorlar. Bu yoğun mesajlar karşısında Fırtına’ya olan ilgisini saklamayan İngiliz futbolcu, “Trabzonspor ile yarım kalan bir hikayemiz var. Onu tamamlamak için gelmeyi çok istiyorum. Ancak bunun için öncelikle bana yönetimden bir teklif gelmesi gerekir. Şu anda böyle bir ortam yok” karşılığını verdi. Yasa dışı bahis skandalına karıştığı gerekçesiyle İngiltere Futbol Federasyonu’ndan 4 ay futbol oynamama cezası alan Sturridge’in bu süresi doldu. Bonservisi elinde olan yıldız oyuncu, Trabzonspor’dan yıllık 1.5 milyon Euro alıyordu. Sturridge bordo-mavili takımda toplam 16 maça çıktı ve 7 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
24
Sevdim
7
Beğenmedim
13
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap