SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çizme’de Abdülkadir Ömür kapışması!

Çizme’de Abdülkadir Ömür kapışması!

13 Haziran 2023 Salı - 10:44




Uğurcan Çakır’ın ardından ‘Yerli Messi’ Abdülkadir Ömür için de 2 İtalyan ekibi nabız yoklamaya başladı.





Editör: Barışcan ATMACA

İtalya’nın önemli spor haber portallarından Asromalive.it, Trabzonspor’un başarılı yıldızı Abdülkadir için flaş bir iddia ortaya attı. Yapılan haberde, Çizme’nin dev takımlarından Roma’nın, 23 yaşındaki genç yetenek Abdülkadir Ömür’ü istediği yazıldı. Haberin detaylarında ise, şu anda menajerler aracılığı ile devam eden görüşmelerin en kısa süre içinde resmileşeceği bilgisi yer aldı. Asromalive.it, “Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, Türkiye pazarını iyi keşfetti. Trabzonspor’dan Uğurcan Çakır’dan sonra Abdülkadir Ömür’ü de istiyor. Gelecek sezon İtalya’da daha güçlü ve genç bir takım isteyen Mourinho, 2 Türk’ü çok istiyor” yorumunu yaptı.

Aynı haberde, Abdülkadir Ömür için bir iddia daha ortaya atıldı. Ömür’ü yalnızca Roma’nın değil Atalanta’nın da istediği ileri sürülürken, Çizme’nin 2 önemli takımının genç yetenek için kıyasıya bir yarış içine girdiği de öne sürüldü.

Hatırlanacağı gibi, eski başkan Ahmet Ağaoğlu, 23 milyon euro’luk teklif gelmesine karşın Abdülkadir Ömür’ü, Manchester City’ye vermemişti. Ağaoğlu bu durumu, “En büyük pişmanlığım” diyerek anlatmıştı. Piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen Abdülkadir Ömür bu sezon 29 lig maçında 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap