SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cenk Tosun'a büyük baskı! 'Trabzon'a git'

Cenk Tosun'a büyük baskı! 'Trabzon'a git'

Karadeniz Özel

11 Ocak 2021 Pazartesi - 16:42




Everton’da kadroya giremeyen, İngiltere’de ise eski popülaritesini kaybeden Cenk Tosun, Ada’da kalacağını açıklamıştı. Türkiye’den en ciddi teklifi bordo-mavili takımdan alan tecrübeli oyuncuya yakınları, “Yeniden eski günlere döneceğin tek yer Trabzon ve Trabzonspor. Naz yapma. Onların teklifini kabul et. Bu sana 2021 yılında A Milli Takım kadrosunda yer almanı da sağlayacak” dediler.





Karadeniz // İSMAİL DÜZGÜN // Forvet hattına mutlaka bir transfer yapmak isteyen Trabzonspor gündemine önemli isimleri aldı. Wolfsburg formasını giyen Daniel Ginczek, Schalke’nin genç ismi Ahmet Kutucu ve Everton’da eski günlerini arayan Cenk Tosun Fırtına’nın golcü adayları arasında yer alıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın önceliği ise Cenk Tosun. Ancak 29 yaşındaki Cenk Tosun, önceki gün yaptığı açıklamada İngiltere’de kalacağını ve burada kendisini yeniden kanıtlamak istediğini duyurmuştu.

Milli yıldız bu açıklamalarına ise yakın çevresinden tepki geldi. Cenk Tosun’a seslenen yakınları, “Everton’da oynama şansın yok. İngiltere’de şu anda seni üst sıralarda oynayan takımlar istemez. Oysa Trabzon’a Trabzonspor’a gidersen yeniden eski formunu yakalarsın. Bu da sana EURO 2020’de A Milli Takım’da oynama kapılarını açar. İyi düşün” dediler.

45 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Cenk Tosun 18 gole imza attı.

Beğendim
19
Sevdim
2
Beğenmedim
8
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap