SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cengiz Ünder’den eksiği yok!

Cengiz Ünder’den eksiği yok!

29 Ocak 2019 Salı - 17:26




Genç oyuncuyu 10 yaşından bu yana tanıyan ve yetiştiren Erol Batur, “Abdülkadir Parmak çok yetenekli ancak sürekli oynatılması şart. Roma’ya giden Cen





KUPADA 2, LİGDE 1 GOL ATTI

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Parmak bir kez daha Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı. Balıkesirspor ile oynanan kupa maçında attığı 2 golle Fırtına’nın çeyrek finale çıkmasında başrol oynayan Abdülkadir, önceki gün deplasmandaki Sivasspor sınavının da kurtarıcı rolünü üstlendi. Genç oyuncu attığı golle hem puanı getirdi hem de Trabzonspor’u yenilgiden kurtardı.

OKUL BAHÇESİNDE KEŞFETTİK

GENÇ Abdülkadir’i şu anda Karsspor’u çalıştıran eski hocası Erol Batur’a sorduk. Batur sözlerine, “Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı kadar şans bulursa onu çok daha konuşuruz” diyerek başladı ve şöyle devam etti: 10 yaşından bu yana elimizde büyüdü. Okul bahçesinde Abdülkadir’i keşfettik. Sonra Yenimahallespor’a kattık.

TOP TEKNİĞİ MÜKEMMELDİR


ÇALIŞMAYI çok sever. Ancak Ünal hocanın ona sürekli şans tanıması şart. Eğer böyle oynamaya devam ederse tıpkı Roma’ya gönderdiğimiz Cengiz Ünder kadar başarılı olur. Yetenekleri Cengiz’den aşağı değil. Belki de Avrupa’ya Cengiz’den sonra Abdülkadir’i de göndeririz. Top tekniği ve gol vuruşları mükemmel bir oyuncudur.

Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap