SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cedi Osman: İşte Trabzonspor ruhu!

Cedi Osman: İşte Trabzonspor ruhu!

26 Ocak 2020 Pazar - 16:00




Amerika’da ki milli gururumuz Cedi Osman’ın Elazığ ve Malatya’da ki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına Trabzonsporlu isimlerde destek verdi.





Eski Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ve bordo-mavililerin genç oyuncusu Kerem Baykuş, sosyal medya hesaplarından Cedi Osman’ın kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. Cedi Osman’da bordo-mavili oyuncuların bu paylaşımına “İşte Trabzonspor ruhu” diyerek yanıt verdi. 
Cedi Osman’ın ilk paylaşımına bordo-mavililerin eski oyunusu Yusuf Yazıcı destek verdi. 
Yusuf, “Ben de varım Cedi. Ne güzel bir kampanya. Yazın bir tek pota sözünü alırım ama” ifadeleriyle destek verdi. Ardından Trabzonspor’un genç oyuncusu Kerem Baykuş’ta,  “Cedi ağabey spor demek kardeşlik demek, el ele vermek demek.Biz de çağrına katılıyoruz.Desteğimiz seninle" ifadelerini kullandı. 
Cedi Osman, Kerem’in paylaşımına “İşte Trabzon ruhu” diyerek yanıt verdi. 

385 BİN TL TOPLANDI


Öte yandan Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, yardım kampanyasında toplanan miktarı da açıkladı. Cedi Osman’ın başlattığı yardım kampanyasında şu ana kadar 385 bin TL toplandı. Cedi Osman 118-106 kaybettikleri maçta 18 sayı, 6 asist ve 1 ribaundla oynadı. 4 üçlük deneyen Cedi Osman, 2 isabet buldu. Karşılaşmada ise toplam 63 üçlük atış yapılırken, bunlardan 25 tanesi isabetli oldu.
Cedi Osman, maça kısa süre kala ise yardım kampanyasında miktarı 200 dolara çıkardığını açıklamıştı.  Cedi,  "Güzel bir haberim var. Isınmada Larry Nance Jr. yanıma geldi 'Gel 200 yapalım. Ben de maçta atılan her 3 sayı için 200 dolar bağışlayayım' dedi. Ben sadece kendi adıma 100 doları, 200 olarak güncelliyorum. Teşekkürler!" açıklamasını yapmıştı. 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap