SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > CAS başvurusunun ayrıntılarını Karadeniz açıklıyor!

CAS başvurusunun ayrıntılarını Karadeniz açıklıyor!

Karadeniz Özel

14 Haziran 2020 Pazar - 12:43




UEFA’nın men kararı sonrası tüm hazırlıklarını yapan Bordo-Mavililer, CAS’a da başvurusunu yaptı. Trabzonspor’un geniş kapsamlı bir savunma hazırladığı ve dilekçesini sunduğu belirtildi.





UEFA Trabzonspor’u Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men etmişti. Bunun üzerine konuyu CAS (İsviçre Federal Mahkemesin)’a taşıyan Bordo-Mavililer tüm hazırlıklarını yaptı. Eski başkan Muharrem Usta’dan borcu yoktur kağıdını da alan Trabzonspor’un eli daha da güçlendi ve başvuru yapıldı. Kurmayların başvuruyu İsviçre’deki avukatlar üzerinden yaptığı kaydedildi.

Yapılan başvuru için sayfalarda savunma yazıldı. Dilekçede ise CAS’tan öncelikle yürütmeyi durdurma ve hızlı yargılama istendi. Ayrıca savunma bölümünde ise konuyu UEFA’nın yanlış değerlendirdiği ve yanlış karar verdiği belirtildi. Öte yandan yine savunmada Trabzonspor’un sürekli kar eden bir kulüp olduğu, futbolculara borcunun olmadığı ve altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla başarılı olduğu detayları da eklendi.

Bu başvuru sonrası CAS’ın ligler bitene kadar yürütmeyi durdurma ile ilgili kararını vereceği kaydedildi. Eğer karar olumlu olursa ve yürütme durdurma kararı çıkarsa, Trabzonspor önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılabilecek. Duruşmanın ise ağustos ayının başı yada ortalarında yapılması planlanacak.

Trabzonspor sunduğu savunma dilekçesinde seçtiği avukatlar ve talep ettiği CAS hakimlerinin de isimleri yer alıyor. Ayrıca bilgi aldığımız kişiler, Trabzonspor’un davasına bir İspanyol avukatın baktığını da iddia etti. Bu avukat davada olmasının Trabzonspor’a sıkıntı çıkarabileceğini de iddia etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Göztepe maçı sonrası CAS duruşması ile ilgili soruya, “Elimiz çok güçlü. Bu nedenle çok rahatız” karşılığını vermişti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap