SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > CAS avukatından Trabzonspor'a müjde!

CAS avukatından Trabzonspor'a müjde!

07 Mayıs 2019 Salı - 11:14




Trabzonspor'a CAS davası konusunda müjde İsviçreli Froriep Hukuk Bürosundan Jean Marguerat’tan geldi.





Mart ortasında CAS’ta 2010-11 sezonuyla ilgili CAS’a yapılan şikayetin duruşması görüldü… o davadan önce bordo-mavili yönetim FIFA’nın yaklaşık 1 ay önce yaptığı ”2010-11 Şampiyonu Trabzonspor'dur" yayını örnek göstererek şampiyonluklarının tescil edilmesini istedi.

Bu davayla ilgili olarak İsviçreli Froriep Hukuk Bürosundan Jean Marguerat’tan bordo-mavililere müjde gibi bir bilgi paylaşımı yapıldı. Davanın sonuçlanması için önlerinde daha uzun bir süre olduğunu ama yapılan ilk değerlendirmelere göre umutlu olabileceklerini iletti.

AĞAOĞLU, ÖDEME TABLOSUNU SARSMAYACAK OYUNCULAR…

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir kez daha, yüksek performanslı, kaliteli ve ucuz maliyetli oyuncular aradıklarını açıkladı. Başkan aslında oyunculara aslında gerçek değerlerini verdiklerini sadece gereksiz yüksek maliyetten kaçındıklarını itiraf etti. Kulübün ödeme tablosunu sarsmayacak nitelikteki oyuncuları transfer edeceklerini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CAS

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap