SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bursaspor’un 18 yaşındaki forveti Ali Akman’a amcasından tavsiye: ''Kariyerin için Trabzonspor’u seç''

Bursaspor’un 18 yaşındaki forveti Ali Akman’a amcasından tavsiye: ''Kariyerin için Trabzonspor’u seç''

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 14:52




Bordo-Mavili takımın transfer listesinde olan Bursaspor’un 18 yaşındaki forveti Ali Akman’a amcasından tavsiye geldi. Galatasaraylı eski futbolcunun yeğenine, “Sürekli oynamak istiyorsan, kariyerini düşünüyorsan Trabzonspor’a git. Diğer takımlarda kolay harcanırsın” dediği öğrenildi.





Trabzonspor, Burak Kapacak’ın ardından Bursaspor’un bir diğer gen yeteneği Ali Akman’ı yakın takibe aldı. Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Ayhan Akman’ın yeğeni olan Ali Akman 18 yaşında ve forvet hattının her bölgesinde görev yapıyor. Agresif yapısı ve inatçılığıyla dikkat çeken Ali Akman’ın Bursaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayhan Akman’ın da yeğenine, “Sürekli oynamak istiyorsan Trabzonspor’u tercih et” tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi. Bu sezon toplam 19 resmi maça çıkan 18 yaşındaki Ali Akman 4 gol attı, 1 de asist yaptı.

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap