SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak Yılmaz: Şampiyonluk kutlamalarında olmak istiyorum

Burak Yılmaz: Şampiyonluk kutlamalarında olmak istiyorum

17 Şubat 2022 Perşembe - 12:39




Kısa süre önce Trabzonspor yönetiminin sezon sonunda yapılacak şampiyonluk kutlamalarına 2010-11’deki oyuncuları da davet edeceği iddia edilmişti…





Burak Yılmaz’dan Selçuk İnan’a, Yattara’dan Jaja’ya ve Şenol Güneş’e kadar o dönemde bordo-mavili ekibe hizmet eden isimlerin onurlandırılacağı belirtilmişti.

Bu iddiaların ardından sosyal medyada; Burak Yılmaz’ın;  "Sezon sonunda şampiyonluk kutlamasında, Trabzonspor taraftarlarıyla birlikte olmak istiyorum. Trabzonspor taraftarıyla şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşamak istiyorum" dediği iddiası ortaya atıldı. Ancak böyle bir açıklamaya kaynak gösterilmedi.

Son birkaç gündür bir Beşiktaş’a bir Galatasaray’a gönderilen Türk Milli Takım kaptanının ise sezon sonunda Türkiye’ye dönmek gibi bir planının olmadığı bildirildi.

Ahmet Nur Çebi’nin bizzat yalanladığı Burak Yılmaz’ın amacının ise futbol oynadığı sürece kaos ortamından uzak kalmak için Türkiye’den ayrılmak olduğu öğrenildi. Burak’ın kariyerinin son döneminde ABD Ligi MLS’ten alacağı teklifleri değerlendirdiği belirtildi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap