SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bülent Korkmaz, 'Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayı'

Bülent Korkmaz, 'Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayı'

27 Eylül 2021 Pazartesi - 22:31




Trabzonspor bugün Alanyaspor’u kendi evinde ağırladı. 1 - 1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Alanyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor bugün Alanyaspor’u kendi evinde ağırladı. 1 - 1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Alanyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, “ Şöyle bakmak lazım. Şampiyonluğun en büyük adayı. Çok yetenekli oyuncuları var. Maçtan önce de söyledim. Çok özel oyuncuları var. Onlarla bir çok maçı kazandığını görüyorsunuz. Dolayasıyla buradan 1 puan ile dönmek önemliydi. Maçta ilk ve ikinci yarının 10 dakikası Trabzonspor’daydı. 11 - 10’da sıkıntı yaşadık. 11 - 11’de daha dengeli gidiyordu. Ama önemli olan burada 1 puan almak. 

Sonuçlara baktığınızda doğru yoldayız. Futbolda, kendinize göre veya başkalarına göre doğru yaparsınız sonuç alamayınca yanlıştır. Futbolda her şey sonuç odaklı olduğu için böyle söylüyorum. Bazı şeylerin yerine oturması ve değişim olması kolay olmuyor. Hep sonuca bağlı. Sonuçlara göre şu anda iyi gidiyor. Milli takım arasından sonra bir maçımız var. Onu da kaybetmeden araya güzel ve huzurlu içinde gireriz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap