SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bugün beni yok sayanlar Yarın beni yok saydıranları saymazlar!

Bugün beni yok sayanlar Yarın beni yok saydıranları saymazlar!

Karadeniz Özel

17 Haziran 2019 Pazartesi - 10:18




Önceki gün gerçekleşen Divan Kurulu Toplantısı’nda 2 eski başkanın ‘kara kalem’ portresinin olmaması ortalığı karıştırdı. Portresi çizilmeyen İbrahim Hacıosmanoğlu Karadeniz’e konuştu:





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // HANİ denir ya, “Bir dokun bin ah işit” diye. İşte öylesine bir durum. Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Divan Kurulu’nda yaşananlar nedeniyle aradık. Arama nedenimiz ise, Divan Kurulu’nda yaşananlardı. Bilindiği gibi Trabzonspor’un önceki gün gerçekleşen Divan Kurulu toplantısında şimdiye kadar görev yapan 17 başkandan 15’inin kara kalem portresi yer alırken İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muharrem Usta’nın portreleri yer almadı. Bu durumu İbrahim Hacıosmanoğlu’na sorduk. Eski başkan Hacıosmanoğlu bir hayli doluydu. İşte İbrahim Hacıosmanoğlu’nun o açıklamaları:

“Bu konuda bir şey söylemek istemem. Bu adamlar küçük ve fuzuli işlerle uğraşıyorlar. Benim milletin gönlündeki yerim belli. Çizmek milletin elindeyse birileri de gelir onların resmini çizmez. Çokta önemli değil. Ayrıca Ahmet Ağaoğlu benim arkadaşım. Daha dün birlikteydik. Bir düğün töreninde. Olaydan haberdar olsam kendisine sorardım bu durumu. Ahmet Ağaoğlu ile her maçtan önce ve sonrasında görüşüyoruz. Kendisini arar başarılar dilerim. Böyle bir durum yaşandıysa beni bilgilendirmesini isterdim elbet. Bugün bunlar yaşanmıştır. Yarın birileri de gelir onların portrelerini çizmez. Dedim ya bu çok önemli bir şey değil. Trabzonspor’u kim başarıya taşıyorsa ben onu sırtımda taşırım.

MUHARREM Usta, ekonomi uzmanı olarak başkan seçildi. Ben Trabzonspor Başkanı olduğumda 197 milyon lira borçla almıştım. 397 milyon liralık borçla bıraktım. Ben bıraktığımda Trabzonspor’un piyasa değeri 128 milyon Euro idi.  Akyazı Stadı’nın temeli 4 sene atılmadı.  Biz uğraştık bitirdik. Kartal arazisinin sıkıntısını düzeltene kadar anam ağladı. Muharrem Usta buraya gökdelenler dikiyordu. Buraya 4 kat veriliyordu. Nerede o gökdelenler? Ben Trabzonspor’u borçlu bırakmadım. Para ile bıraktım borçlu bırakan Muharrem Ustadır. Onun zamanında borç 1 milyar TL’yi geçmişti.




CAS’TAN doğru ve adil bir kararın çıkacağına eminim. Biliyorum ki Fenerbahçe hak ettiği cezayı alacak. Ondan sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na ‘gereğini yapın’ diyecekler. Tabii karşı taraf parayı vermezse.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap