SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu raporu cas yayımladı… Trabzonspor Türkiye’nin e

Bu raporu cas yayımladı… Trabzonspor Türkiye’nin e

24 Ocak 2019 Perşembe - 11:14




Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), aylık bülteninde 2011 şike davasıyla ilgili geniş bir yazı yer aldı. CAS raporunda, Trabzonspor için, “ŞİKE MAĞDURU TEMİZ





Aynı bültende Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ve Eskişehirspor için ise, “ŞİKE İLE MAĞDUR EDEN TAKIMLAR” ifadeleri yer aldı..

Türkiye'de unutturulmaya çalışılan ‘Şike Davası’yla ilgili Spor Tahkim Mahkemesi’nden (CAS) ilginç bir çıkış geldi. CAS; her ay yayınlanan bülteninde Türkiye’deki 2011 şike davasına yer verdi. Bir çok ayrıntının yer aldığı raporda en dikkat çeken ifade ise, Trabzonspor’un adının geçtiği bölüm oldu. Spor Tahkim Mahkemesi bordo-mavili kulüp için şu ifadeleri kulandı: Trabzonspor, şike mağduru temiz takım.

Raporun diğer bölümlerinde ise şikeden mağdur eden takımların adı yer aldı. Orada yer alanlar ise Trabzonspor’a hiç yabancı değildi. CAS raporunda, Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ve Eskişehirspor için ise, “ŞİKE İLE MAĞDUR EDEN TAKIMLAR” ifadelerine yer verdi. Bilindiği gibi 2011 yılının 3 Temmuz günü Türkiye’de bir deprem yaşanmış, aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da olduğu onlarca isim tutuklanmıştı. Bu yaşananlar sonrası ise Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nden atılmış ve yerine Trabzonspor gönderilmişti.

Haber: Eser HACISALİHOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap