SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu organizasyonu düzenleyenler birilerinin şakşakçısı!

Bu organizasyonu düzenleyenler birilerinin şakşakçısı!

Karadeniz Özel

04 Mayıs 2019 Cumartesi - 19:49




Bu sezon türk futboluna kazandırdığı pırıl pırıl gençleriyle yalnız ülkemizde değil avrupa’da ses getiren trabzonspor bu skandal gecede yok sayıldı…





İBRAHİM USTA: (TFF Başkan vekili)

TRABZONSPOR KULÜP  OLARAK ÖDÜL ALMALIYDI


“TRABZONSPOR en azından kulüp olarak ödülü hak ediyor. Diğer takımların 11 yabancı ile mücadele ettiği ligde kendi evlatları ile mücadele ediyor. Gençler ile mücadele ediyor. Türk futboluna hizmet eden bir kulüp. En azından bu nedenle ödül almaları gerektiğini düşünüyorum”




YAŞAR AŞÇIOĞLU: (Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı ve eski TFF yöneticisi)

TRABZONSPOR'U ÖNEMSEMEYENİ BİZ DE ÖNEMSEMEYİZ





“Trabzonspor gibi büyük bir camianın hep ötelenmesi, hep ötekileştirilmesi hoş değil. Trabzonspor’un hakları yeniyor. İtibarsızlaştırılıyor. Bu kararları Federasyon veriyor. Federasyonun verdiği kararlar doğrultusunda bu önerileri Bein Sports yapıyor. Bugün Türkiye’ye baktığımızda Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ün isimleri konuşuluyor. Avrupa’da dev takımları için bu iki sporcumuzun adı geçiyor. Bize göre Abdülkadir Ömür ve Yusuf’un değeri bir hayli fazla. Bein Sporst’a göre ise yok. Onların yaptığı bu yarışmayı açıkçası önemsemiyorum. Trabzonspor’u önemsemeyeni biz hiç önemsemiyoruz. Burak bizim oyuncumuz olsa belki onu da seçmezlerdi.”
.
ALİ KEMALDENİZCİ: (Yönetim danışmanı / Trabzonspor efsanesi)

BU OYUNCULAR VE TEKNİK ADAM DAHA NE YAPMALI?





“Bunu görmeyenlerin gözünde katarak mı var veya başka bir şey mi var. Bilmiyorum. Trabzonspor Türkiye’de oynadığı futbol, yaptığı yapılanma, gençlere yönelmesiyle hep ilkleri yapan bir takımdır. Trabzonspor takımından böyle bir organizasyonda futbolcu ve teknik adam yoksa, bunlara söyleyecek laf bulamıyorum. Bu organizasyonun düzenleyicileri belli ki bir şeylerin şakşakçısı. Trabzonspor şu anda Türkiye’de gıpta ile bakılan bir kulüp. Bu gençleri piyasaya  süren, Avrupa’da konuşulan bir takım. Bu oyuncular, bu teknik adam daha ne yapmalıydı ki, bu töreni düzenleyenlerin gözünün içine girmeliydi.”

SADİ TEKELİOĞLU: (Teknik direktör)




DORUKAN’A KİM OY VERDİYSE O BEŞİKTAŞ’IN YALAKASI


TFF ve yayıncı kuruluş her zamanki gibi taraflı olduklarını gösterdi. Ben Dorukan ile Abdülkadir Ömür’ü kıyaslamam bile. Tutup Dorukan’ı birinci seçmeleri her şeyin kanıtı. Ödülü hak eden Abdülkadir’di. Türkiye’nin hangi noktasına giderseniz gidin, mikrofon uzatın. Abdülkadir Ömür mü, Dorukan mı ?” deyin size verecekleri karşılık elbette Abdülkadir Ömür olacaktır. Dorukan’ı tanımayan o kadar insan var ki. 50 yıllık futbol adamıyım. Dorukan’ın ismini ben bile zor biliyorum. Trabzonspor oyuncularına sahip çıkmalı. Yıllardır Trabzonspor’un hakkı yendi. Şimdi futbolcuların hakkı yeniyor. Abdülkadir’e haksızlık yapıldı. Dorukan’a kim oy verdiyse. O Beşiktaş’ın yalakasıdır.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
TFF

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap