SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu düzen değişecek!

Bu düzen değişecek!

03 Haziran 2018 Pazar - 09:35




Ağaoğlu; 'İbra edildim, gittim' yok böyle bir şey...





Eski başkan Muharrem Usta’nın kulübü ne kadar zarara uğrattığını önceki gün belgelerle birlikte açıklayan yeni başkan Ahmet Ağaoğlu, “Zarar veren, bedelini ödeyecek. Tüzüğü değiştireceğiz” dedi.

TÜZÜK DEĞİŞECEK

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eski kulüp başkanı Muharrem Usta’nın peşini bırakmıyor. Önceki gün belgelerle birlikte Usta’nın kulübe verdiği zararları ortaya döken ve özellikle Usta’nın transferde kulübe verdiği zararları talep edeceklerini açıklayan Ağaoğlu, 30 Haziran’da yapacakları tüzük değişikliğiyle bundan sonra kulübü yöneteceklerin har vurup harman savuramayacağının altını çizdi. Çok ciddi bir tüzük değişikliğine gideceklerini ifade eden Ağaoğlu, şöyle konuştu:

YOK ÖYLE BİR ŞEY

“Borçlanmaya çok ciddi sınırlar getireceğiz. Belirli miktarların üzerindeki borçlanmanın genel kurul onayına tabi olması gerektiği, genel kurul onayının alınmadığı yerlerde de bu tür borçlanmalardan kulüp başkanı ve kulüp yönetiminin fiilen sorumlu olacağı şeklinde çok ciddi değişiklikler yapacağız tüzüğümüzde. İbra olayının değişmesi lazım. Benim borcum yıllık gelirimin 8 katıysa bundan birilerinin sorumlu olması lazım. 'İbra edildim, gittim' yok böyle bir şey.”


Kur sabitlenecek ödemeler TL üzerinden yapılacak

Trabzonspor’da yabancı futbolcuların transferlerinde yabancı para birimi ile mukavele imzalanması, son aylarda dövizdeki dalgalanma, Türk parasındaki değer kaybı, kulüplerin bu anlamdaki maliyetini oldukça yukarılara taşıması yönetimi farklı bir politika uygulamaya itti. Özellikle son bir ay içinde artan döviz kuru nedeniyle profesyonel kadro maliyetinde 15 milyon liralık bir artış meydana gelen Karadeniz ekibinde yönetimin paralarını döviz üzerinden alan yerli futbolcuların parasını kur üzerinden sabitleyerek Türk lirasına döndürmeyi düşündüğü kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap