SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bordo-Mavili taraftar Başkan Ağaoğlu'na kırgın

Bordo-Mavili taraftar Başkan Ağaoğlu'na kırgın

Karadeniz Özel

04 Mayıs 2019 Cumartesi - 11:39




'Bu çocukların dedeleri Çanakkale’de bu vatan için şehit düştü. Onların hakkını yedirtmem’ diyen Ağaoğlu, utanç gecesinde oradaydı.





Sözde ‘Futbolun Süperleri’ni seçmek için bir araya gelen futbol ailesi önceki gün, yıllarca unutulmayacak skandal bir karara imza attı.

TFF’nin organize ettiği bu ödül töreninin ev sahibi ise yayıncı kuruluş Bein Sports idi. Tüm kulüp başkanları çağrıldı. Ödül alması muhtemel futbolcular da oradaydı. Buraya kadar her şey normaldi.

Ancak normal olmayan bu sezona damga vuran Trabzonspor’dan ödüle kimsenin layık görülmemesi oldu. Bu durum büyük tepki çekerken, bordo-mavili taraftarların hedefinde ise başkan Ahmet Ağaoğlu vardı. Başkanın bu geceye katılmasına içerleyen taraftarlar sosyal medya üzerinden tepkilerini şu sözlerle dile getirdi: Trabzonspor’un yok sayıldığı bir gecede ne işin vardı başkan? Ya da gittin… Çıkıp onlara, ‘Türk futbolunun kurtuluşu Trabzonspor’un gençleri diyorsunuz, bu Altın Çocukları yok sayıyorsunuz’ diyemedin. Sen değil miydin, ‘bu çocukların dedeleri Çanakkale’de bu vatan için şehit düştü. Onların hakkını yedirtmem’ diyen. Sen değil miydin ‘Tüm imkansızlıkları imkana dönüştüren Ünal karaman gibi bir hocaya sahip olduğum için çok gururluyum’ diyen. Ne oldu da bunları unuttun? Böyle bir çirkin oyununu parçası oldun? Galatasaray Başkanı kadar olamadın. Bak onlar TFF’ye tepki gösterip geceye katılmadı. Ne oldu Trabzonspor'un dik duruşuna? 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap