SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bjelica sol kanatta bel kıracak ismi eski takımından getiriyor!

Bjelica sol kanatta bel kıracak ismi eski takımından getiriyor!

17 Haziran 2023 Cumartesi - 09:32




Polonya Devlet TV'si TVP-3'te yer alan habere göre; Trabzonspor, Lech Poznan forması giyen Kristoffer Velde ile ilgileniyor. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun transferi ancak bonservis ücretiyle mümkün.





Trabzonspor'un sol kanat için düşündüğü Kristoffer Velde'nin transferi Polonya'da gündem oldu. Polonya Devlet TV'si TVP-3'te yer alan habere göre; Lech Poznan'ın yeni sezonda farklı bir kadroyla sahada olacağı kesin. Beklenen değişikliklere ek olarak, daha önce beklenmeyen bir değişiklik göz ardı edilmemeli. Lech'in önemli oyuncularından biri olan Kristoffer Velde'ye Türkiye'den bir kulüp ilgi duyuyor.
 
Trabzonspor, kanat oyuncusu Kristoffer Velde ile ilgileniyor. Trabzonspor'un teknik direktörü daha önce Polonya Ligi'de de görev almış olan Nenad Bjelica. Velde'nin Lech ile olan sözleşmesi 2025'in sonuna kadar devam ediyor, bu yüzden sadece bir nakit transferi söz konusu.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap