SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bjelica açıkladı! Pepe Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Bjelica açıkladı! Pepe Beşiktaş maçında oynayacak mı?

15 Eylül 2023 Cuma - 11:42




Trabzonspor’da teknik direktör Bjelica açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bjelica Beşiktaş maçı hazırlıklarını değerlendirerek “İyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Kadromuz tamamlandı. Umut Güneş şehrimize geldi. Ognjen Bakic takıma katıldı. 3 ay boyunca bizimle olacak. Ona oynayabileceği bir takım bakıyoruz ama olmaz ise geleceğe yönelik bizimle hazırlıklarını sürdürecek. Berat Özdemir, Nicolas Pepe, Batista Mendy ve Paul Onuachu aramıza katıldı. Transfer dönemi devam ediyor. Kiralık gelecek veya gidecek durumlar da olabilir. Takımımız şu an hazır halde çalışmalarına devam ediyor. Nicolas Pepe uzun süredir takım idmanlarından ayrıldı. Onun için bir süreç devam ediyor. Dün antrenman sonrası ufak bir rahatsızlığı oldu. Çalışmalarına devam ediyor. Pazar günü bizimle olup olamayacağını göreceğiz.” İfadelerini kullandı.

"OYUNCULARI ARAMIZA KATABİLDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM"

Bjelica transferler nedeniyle mutlu olduğunu belirtip “Oyuncuları aramıza katabildiğimiz için ben de çok mutluyum. Bu oyuncular Trabzonspor’u seçtiler ve takımımızı eskisinden daha güçlü bir hale getireceğiz. İlk aylarda aramızda olan arkadaşlarımız ile birlikte rekabet sayesinde takımı üste çıkaracağız. Bu seneki transferler ile birlikte iyi bir karışım elde ettik. Genç ve uluslararası arenalarda önemli işler yapan oyuncuları aramızda kattık. Hep beraber seviyeye üste çekeceğiz. Genç oyuncularımız Mehmet, Enis, Göktan ve Bakic gibi oyuncular ileride iyi işler çıkarabilecek oyncular. Takımımız adına herkesin konuşulacağı oyuncular. Umut ve Batista Mendy yine aynı şekilde hem şu anlık olarak hem de gelecek adına onları yatırım olarak görüyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar 90 dakika boyunca bizi destekleyerek zafere ortak olsunlar.” Şeklinde konuştu.


“KOİTA’YA TAKIM BULMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Bjelica son olarak “Koita için bir takım bulmaya çalışıyoruz. Görüşmeler devam ediyor. Bakic kalacak olursa bizim için bir sorun olmayacak. Bizim için bir yatırım. 10 gün önce aramıza katabilmiş olsaydık kiralık oynama fırsatı olabilirdi. Başka bir yere transferi gerçekleşmez ise 3 aylık bir süreçte bizimle olacak. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında onu değerlendireceğiz. Gelecek adına bir yatırım. Kulübe maliyeti neredeyse olmayan bir transfer. Kendisini gelecek adına bir yatırım olarak görüyoruz. Enis Bardhi’nin performansına aynı şekilde devam edebilmesini bekliyoruz. Golleri ve asistlerini sürdürmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap