SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas'a Arabistan kancası! Yapılan teklif ortaya çıktı

Bakasetas'a Arabistan kancası! Yapılan teklif ortaya çıktı

22 Temmuz 2021 Perşembe - 15:02




Trabzonspor'da Bakasetas ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonki performansıyla taraftarın sevgilisi konumuna gelen Yunan yıldıza Arabistan'dan talip çıktı. Bir Arap kulübünün, bordo-mavililere 5 milyon euro'luk teklif yaptığı iddia edildi.





Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Transfer operasyonunu sürdüren bordo-mavililerde kadrodaki mevcut isimlere teklifler gelmeye devam ediyor.

Fırtına'ya ulaşan son teklif, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve 'çilingir' lakabını alan Bakasetas için geldi.

61 Saat'in haberine göre; Alanyaspor'dan transfer edilen Yunan yıldız Bakasetas için menajerlerin bordo-mavili kulübün kapısını çaldığı öğrenildi. Bakasetas'a bir Arap kulübünden 5 milyon Euro'luk teklif geldiği iddia ediliyor. 28 yaşındaki yıldız futbolcunun Trabozonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erece

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap