SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas: 3 yıl önceki hikayeden bambaşka bir hikaye...

Bakasetas: 3 yıl önceki hikayeden bambaşka bir hikaye...

01 Mayıs 2022 Pazar - 01:18




Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti.





Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, şampiyonluğun ilan edildiği Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Bakasetas şöyle konuştu; Söyleyecek çok şey var bunları tarif edebilmek kolay değil. 3 yıl önce Trabzonspor ile olan ilişkime baktığınızda farklı bir hikaye vardı, şuan yaşanılan hikaye bambaşka bir hikaye var. Bu mutluluğu bu şehrin insanlarına taraftarlara verebilmek çok büyük gurur. Hayatını size neler getireceğini bilemiyorsunuz. Herkesi tebrike diyorum. Oynayan oynamayan çalışan herkesin büyük payı var. Herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımla konuşmalarımızdan öğrendiğim kadarıyla buradaki insanların yaşadıkları, bu takımın geçtiği dönemler ve acılar, bu şehrin beklentilerini düşündüğünüzde insanların bu mutluluğu ne kadar hak ettiklerini bu mutluluğu onlara vererek kendimizi de mutlu ettiğimizi ifade etmek istiyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap