SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avrupa aşkına!

Avrupa aşkına!

12 Mart 2018 Pazartesi - 14:49




Sakat çok, cezalı da var ama bordo-mavili camiada 7’den 70’e herkes Ege deplasmanında 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Çalımbay, “Avrupa kupaları i





Spor Toto Süper Lig'i Avrupa kupalarına katılacak bir noktada tamamlamak isteyen Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanına mutlak üç puan parolası ile gitti. Bordo-mavili ekipte sakatlar ve cezalı futbolcular nedeniyle kadroda sıkıntı var ama tüm takım 3 puana kilitlenmiş durumda.

Kongre sürecinde oyuncuların olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba harcayan teknik direktör Rıza Çalımbay, kaptanlar ve tüm futbolcuların kafasındaki tek düşünce kazanmak. Avrupa'yı hedeflediklerini kaydeden 54 yaşındaki hoca, "10 maçımız var, 10'u da final. Akhisar benim ilk maçım gibi olacak. Sıfırdan başlıyoruz" ifadesini kullandı. Trabzonspor'un Avrupa kupası şansı çok olduğunu belirten bordo-mavili takımın tecrübeli çalıştırıcısı, bu konuda ise şunları söyledi: "Akhisarspor'un ilk yarıda farklı bir galibiyeti var. Önce onu yok edeceğiz. Daha önce de dediğim gibi bu karşılaşmaya tekmeye kafa atacak arkadaşlarla çıkacağız ve galip geleceğiz. Ben takımıma sonuna kadar güveniyor ve inanıyorum. Rakibimiz çıkışta olan bir takım ama biz de Trabzonspor'uz. Herkesi yenebiliriz. 3 puan alıp taraftarımızı mutlu edeceğiz.. Bundan şüphem yok."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap