SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avcı şampiyonluk ateşini yaktı! Doğan onayladı! İşte yapılacaklar listesi...

Avcı şampiyonluk ateşini yaktı! Doğan onayladı! İşte yapılacaklar listesi...

14 Şubat 2024 Çarşamba - 14:57




Hatayspor galibiyeti Trabzonspor'da çökmüş olan moralleri biraz olsun yerine getirdi. Karşılaşma sonrası teknik direktör Abdullah Avcı ve Başkan Ertuğrul Doğan bir araya geldi. Gelecek sezon şampiyon olmak için gerekenleri masaya yatırdılar.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı uzun haftalar sonrasında kazanılan Hatayspor maçının ardından Başkan Ertuğrul Doğan'la bir araya geldi.

İLK YAPILACAK ŞEY TARAFTARLA BARIŞMAK

Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak için yapmaları gereken ilk eylemin taraftarlarla barışmak olduğunu anlattı.

OLUMSUZ TEPKİ OYUNCULARIN MORALİNİ BOZDU


Umut Bozok'u affettiğini, oyuncunun moralli ve istekli maça çıkarken yuhalandığı için şok olduğunu anlatı. Bardhi'nin de goller kaçırmasına rağmen tepki yüzünden galibiyete rağmen muutsuz olduğundan bahsetti.

İLK YAPILACAKLAR LİSTESİ

Doğan ise Avcı'ya taraftarlarla barışmak için fikirlerinin ne olduğunu sordu. Bir kaç fikir ön plana çıktı. Öncekikle yönetim tribün liderleriyle bir araya gelecek. Daha sonra idmanlar taraftarlara açılamaya başlanacak. Oyuncular şehirde daha fazla görünecek. "Biz de sizden birisiyiz" diyecek.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
19
Sevdim
3
Beğenmedim
9
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap