SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ!

ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ!

03 Mart 2018 Cumartesi - 08:40




Affetmezler Grup Lideri Paşa Erbaş, “Beşiktaş karşısında oyuncularımıza 12. Adamın gücünü hissettireceğiz. Biz tribünde onlarda sahada işimizi iyi yap





3 PUAN İNANCI

Trabzonspor’da kritik Beşiktaş derbisi öncesi nefesler tutulurken bu zorlu mücadeleye Bordo-Mavili taraftarlarda özel olarak hazırlanıyor. Akyazı Stadını tıklım tıklım doldurarak Beşiktaş karşısında takımına destek verecek olan Trabzonspor taraftarları galibiyete yürekten  inanıyor.  Affetmezler Grup lideri Paşa Erbaş Beşiktaş derbisini kazasız olarak atlatacaklarını ifade etti.

YETER Kİ BİR OLALIM!

Böylesine kritik bir maçta sahada mücadele edecek 11 yürekli kaplana 12. Adamın gücünü hissettireceklerini belirten Paşa Erbaş, “Tribünde taraftar sahada futbolcular olarak tek yürek olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığını bundan önce herkes gördü. Beşiktaş karşısında da biz tribünde oyuncularımız sahada işimizi iyi yapıp güzel bir akşama tanıklık edeceğiz” dedi.

HAYDİ MAÇA


Beşiktaş maçında kötü bir sürprizle karşılaşmayacaklarını söyleyen Erbaş, “Beşiktaş ligin formda ekibi olabilir ama Trabzonspor’un da gerçek oyun kimliğini ortaya koyduğunda rakip gözetmeksizin aldığı sonuçlar ortada. Taraftarlar olarak tribünleri maçta karnaval yerini çevirip takımımızın elde edeceği zafere katkıda bulunmak istiyoruz. Buradan taraftarlarımıza stadı doldurmaya davet ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap