SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth açıldı! Almanya'da gündem oldu...

Alexander Sörloth açıldı! Almanya'da gündem oldu...

07 Mart 2021 Pazar - 08:59




Sezon başında suskun kalan Alexander Sörloth, son haftalarda kendine geldi. Norveçli golcü, Leipzig'in Freiburg'u mağlup ettiği maçta da adından söz ettirdi.





Alexander Sörloth, Bundesliga'ya ısındı! Sezon başında Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan Sörloth, ilk 13 hafta gol atamamıştı. Almanya'da bu performansı nedeniyle eleştirilen Sörloth, son haftalarda formunu bulmuşa benziyor.

Sörloth, Leipzig'in Freiburg'u 3-0 yendiği maçta 1 gol, 1 asist ile oynayarak maçın yıldızı oldu.

SON MAÇLARDA COŞTU!

Norveçli forvet, geçen hafta da 3-2'lik Borussia Mönchengladbach galibiyetinde yine 1 gol, 1 asistlik performans ile oynamıştı. Böylece Sörloth, Leipzig'deki son iki lig maçında 2 gol ve 2 asist kaydetti. 25 yaşındaki forvet, geçen hafta da Almanya Kupası maçında Wolfsburg'a karşı asist yapmıştı. Toplamda ise Sörloth'un son 2 maçtaki performansı 2 gol, 3 asist şeklinde oldu.

''FORMU İLE YANIYOR!''


Alexander Sörloth'un performansı Almanya'da büyük ses getirirken Alman basını, Sörloth için ''Nagelsmann'ın sistemine uyum sağlamakta zorlanıyordu ama şimdi formu ile adeta yanıyor!'' sözlerini kullandı.

''BÖYLE DEVAM SÖRLOTH!''

Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann ise ''Sörloth böyle devam etmeli, onun bu performansından çok memnunum'' diye konuştu.

Leipzig taraftarları da sosyal medyada golcü oyuncudan övgüyle bahsetti. Sörloth hakkında ''İşte beklediğimiz performans buydu!'', ''Kendine geldi, son haftalarda müthiş oynuyor'' yorumları yapıldı.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap