SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Metin Genç; Avni Aker yaşayacak Yavuz Selim coşturacak

Ahmet Metin Genç; Avni Aker yaşayacak Yavuz Selim coşturacak

21 Haziran 2020 Pazar - 09:18




Celil Hekimoğlu’nun ‘Yeni stadımızın ismi Ortahisar olsun’ önerisini destekleyen ve teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2 de müjdeli haber verdi.





Hekimoğlu Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu’nun dün Karadeniz’de yayınlanan röportajı büyük ses getirdi. Celil Hekimoğlu, takımının bundan sonra ma.larını oynayacağı stadı Karadeniz aracılığı ile futbolseverlere tanıtırken bir de öneride bulunmuştu.

Hekimoğlu, “Bu stadın adı Ortahisar olsun. Böylece bu güzide ilçemizin adı sonsuza dek yaşasın” demişti. BU öneriye Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Gen.’ten tam destek geldi. Genç “Celil Hekimoğlu’na teşekkür ediyorum. Kendisi Trabzon futbolunun önemli bir değeridir. Bu şehre katkılarını saymakla bitiremeyiz. Bu önerisine tam destek veriyorum” dedi.

Karadeniz aracılığı ile 2 müjdeli haber daha veren Ahmet Metin Genç, “Yapılmakta olan millet bah.emizin adı ‘Hüseyin Avni Aker’ olacak. İ.erisinde ise Trabzon’un .nemli değerlerinden birisi olan Yavuz Selim Sahası yer alacak. Bu iki önemli eser bizim Ortahisar’a daha da güzellik katacak” ifadesini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap