SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Celil Hekimoğlu; Bu stadın ismi Ortahisar olsun

Celil Hekimoğlu; Bu stadın ismi Ortahisar olsun

20 Haziran 2020 Cumartesi - 10:37




Celil Hekimoğlu yeni statta ilk röportajı Karadeniz ile yaptı, flaş bir öneride bulundu.





Muhabir ve editörümüz Mehmet Karagöz ile Akyazı Kompleksi’nde buluşan Hekimoğlu FK’nın Başkanı Celil Hekimoğlu’nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bu tesisi kendilerine kazandıranlara teşekkürlerini ileten Celil Hekimoğlu, “İnşallah yeni stadımızda şampiyonluk kupasını kaldırıp TFF 1’nci Lig’e çıkacağız. Yetkililerden bir ricam var. Aslında bu bir öneri. Bu muhteşem Stadı adı Ortahisar olsun. Güzide ilçemizin adı sonsuza dek burada yaşasın” dedi.

HEDEFİMİZ 1.LİG

HEKİMOĞLU Trabzon FK’nın başkanı Celil Hekimoğlu, Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yapılan yeni statta ilk röportajını Karadeniz’e verdi. Muhabirimiz Mehmet Karagöz ile Akyazı’da buluşan Hekimoğlu, statla ilgili önemli açıklamalarda bulunup bir de flaş bir öneri sundu. Yeni statlarında büyük başarılar kazanmak istediklerini söyleyen Celil Hekimoğlu, “2.Lig’de Play-Off hattındayız. 18 Temmuz’da ligler başlayacak. 6 maç kaldı ama biz Play-Off’u büyük ölçüde garantiledik. Play-Off sürecinde de yeni stadımızda şampiyon olup TFF 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.



STAT İSMİ ÖNERİSİ

YETKİLİLERE bir öneride de bulunan başkan Hekimoğlu, “Biliyorsunuz Trabzon’un yeni ilçesi Ortahisar oldu. Hem tanıtımı hem de daha çok duyulması için isminin bir yere verilmesini istiyoruz. Bunun da en uygunu şuanda bulunduğumuz stat. Biz Hekimoğlu Trabzon FK olarak, yeni stadımıza Ortahisar Stadı isminin verilmesini istiyoruz. İnşallah bu önerimiz dikkate alınır. Bu da çok uygun ve şık olur” ifadelerini kullandı.

HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR

“BU sezon kötü bir süreç oldu” diyen Hekimoğlu şu ifadeleri kullandı: “Depremler, pandemiler oldu. Ama bizim sevdiğimiz ve kullandığımız bir laf vardır. ‘Her şerde bir hayır vardır’ diye. Cenabı Allah’tan gelen bir şey. Bunu kabullenmemiz lazım. Ama tedbirlerimizi de almamız gerekiyor. Ders çıkarmamız lazım. Zor bir süreç oldu. Özellikle kulüpler ekonomik ve psikolojik olarak yıprandı. Sporcular moralsiz ve keyifsiz. Onları motive etmek de başka bir sıkıntı. Ekonomik kayıplar var. Maçlar oynanmıyor. Seyirci yok. Büyük kulüplerin bilet gelirleri gitti. Ürün mağazaları kapandı. Aslında bu yılı bir kayıp yılı olarak da görebiliriz”



TRABZONSPOR 3 KUPA GETİREBİLİR


 “AMA belki de bize bu kötü süreçten çıkacak fırsat şudur. Her şerde bir hayır vardır. Trabzonspor inşallah bu süreçte şampiyon olur. Trabzonspor’un oturmuş bir kadrosu oldu. Özgüvenle oynuyor. Önünde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi 3 tane hem medya hem de lobisi güçlü olan takımlar yok. Bir tek Başakşehir var yarıştığı. Artık Trabzonspor’un gücü de Başakşehir’i geçmesi lazım. Sahada sporcular, masada da yönetim güçlü. İnanıyorum ki Trabzonspor lig şampiyonluğu daha önemli ama bu pandemi sezonunda 3 kupa getirebilir”

PARA İÇİN OYNAMAK İSTEDİLER

“SÜPER Lig kulüplerinin yayıncı kuruluştan 580 Milyon TL alacağı var. Lig oynanırsa bu parayı alacaklar. Kulüplerin en büyük derdi zaten para. Oynamak istemeseler de oynamak için zorladılar. Çünkü herkesin paraya ihtiyacı var. Ama bizim liglerimizde böyle bir şey yok. Gelir yok. Şartlar Süper Lig’in altında. Seyahat şartları kısıtlı. Özel uçakla gidemiyorsun. Soyunma odaları küçük. Yazın gece maçı oynama şansın yok. çünkü statlarda ışıklandırma yok. TFF’den biz bu sürenin daha kısa olmasını sadece Play-Off oynanmasını istedik. Bakalım karar haftaya çıkacak. Büyük ihtimalle de oynanması yönünde karar olacak. Biz hangi karar çıkarsa arkasındayız. Biz bu lige başlarken sadece Play-Off oynamak için gelmedik. Çıkacak karar neyse onu yerine getireceğiz”

BU SEZON BAŞARISIZ DEĞİLİZ

“BU sezon bizim için en iyi senaryo Play-Off sonrasında şampiyon olup 1.Lig’e çıkmak. Şampiyon olamazsak da kötü senaryo olmaz. Çünkü ilk kez bu ligde mücadele ediyoruz. Acemiyiz bu ligde. Bizim sezona başlarken hedefimiz Play-Off’a kalmaktı. Bunu şuanda yüzde 90 başardık. Ama buraya kadar gelmişken de neden şampiyonluk olmasın. Olamazsak da kendimizi başarısız olmuş saymayacağız”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap