SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Çubukçu’nun, 'Yürüyemez' dediği Caceres, Juv

Ahmet Çubukçu’nun, 'Yürüyemez' dediği Caceres, Juv

31 Ocak 2019 Perşembe - 16:46




Dönemin Asbaşkanı Ahmet Çubukçu’nun, “Yürüyemez” dediği Caceres, Juventus’a transfer oldu...





Trabzonspor iki yıl önce serbest statüde bulunan Martin Caceres’i transfer etmek için girişimlerde bulunmuştu. Hatta dönemin Başkanı Muharrem Usta sözleşme bile imzalatıp oyuncuyu Türkiye’ye getirmişti. O dönem Asbaşkan olan Ahmet Çubukçu’nun İstanbul’a giderek bir hastanede kontrol ettirdiği Arjantinli savunma oyuncusu Caceres için, “Bu oyuncu sakat, yürüyemez, futbol oynaması riskli” diye rapor verdiği de iddia edilmişti.

Sonrasında Caceres, “Sakatsam maç başına anlaşalım. Oynarsam para verin. Oynamazsam beni gönderin” demişti. Bu sefer de yine o dönemin Trabzon kanadında bulunan bazı yöneticiler, “Bu oyuncu alınırsa istifa ederiz” diyerek tepki koymuştu. O dönem teknik direktör Ersun Yanal ise, transfere risk taşıdığı için onay vermemişti.

Arjantinli oyuncu 8 bavulla geldiği Türkiye’den geri döndü. Sonrasında Arjantin ile Dünya Kupası oynadı. Son olarak Lazio’da forma giyen Martin Caceres geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Juventus Kulübü’ne transfer oldu. Bordo-Mavili taraftarlar ise, “Yürüyemez denilen Caceres, Juventus’ta koşarak şampiyon olacak. Belki de Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacak. Kaçan balık büyük oldu” yorumlarını yaptılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap