SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması: "Görüştüğümüz futbolcular var..."

Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması: "Görüştüğümüz futbolcular var..."

06 Haziran 2019 Perşembe - 15:17




Trabzonspor Kulubü Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.





Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın imza töreninde transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Henüz bir oyuncuyla anlaşma gerçekleşmedi. Bunlar imza dışında sınırda. İmza masasında olmadan futbolcuları açıkladığımızda yüzde 20-25 daha pahalıya geleceğini aranızda bilmeyen var mı bilmiyorum. Bu isimler bir şekilde sızdıysa da kulübe zararı oluyor kasada olmayan paranın daha fazla çıkmasına neden oluyor.
Görüştüğümüz futbolcular var tabiki. Her gün bir çok isim çıkıyor. Adını bile bilmediğimiz onlarca isim geliyor, Macaristan’dan Arjantin’den oradan buradan. Görüştüğümüz futbolcularımız var, yüzde 80-90 anlaştığımız futbolcular var görüşmeye yeni başladığımız futbolcular da var. UEFA’nın FFP kurallarına sadık kalma şartı doğrultusunda maksimum 3 Milyon Euro’nun üzerinde harcama yapmamalıyız. Aksi takdirde kulübe ihanet ederiz, geleceğini karartırız.  Yorumlara bakıyorum paranız yoksa niye geldiğiniz diyen var, transfere şampiyonluk gibi sevinen taraftarlar kitlesi oluştu.  Transfer politikamız belli çok hassas davranıyoruz. Futbolcuları izliyoruz. Hocamız geldiği günden bugüne bir ismi istiyorum demedi. Sadece bana şu tipte oynuncu lazım demiştir." ifadelerini kullandı.




BUNU YAPARSAK KULÜBE İHANET EDERİZ

Trabzonspor'un hedefi ile ilgili gelen soruya yanıt veren Ağaoğlu "Gönderilecek oyuncularla ilgili henüz hocamızdan rapor gelmedi. Önceliğimiz kadroromuzu koruyarak mücadelemizi devam ettirmek. Beklentileri biliyoruz ancak gerçekçilikten de uzaklaşmamamız lazım. Sizinle birlikte 4-5 takım  zirve mücadelesi verecek. Bir önceki yıl kötü olan şimdi iyi oılacak veya direkten dönen o toplar gol olacak. Camianın önüne gerçekler koyulup mücadele ettiğinizde bazı şeyler oluyor. Beşiktaş maçında insanlar takımın oynadığı futbolu izlemeye geldi. 5 katlı binanın sadece temeli atıldı bu sene. Bu sene belki 2. Katını tamamlayabiliriz onun için sabır ve destek. Trabzonspor hiçbir zaman zirveden kopmayacak." ifadelerini kullandı.

LİLLE'DEN TEKLİF




Ağaoğlu Yusuf ve Abdülkadir için teklifler olduğunu da doğrulayarak " Kadromuzu bu sene koruyacağız. Teklifler geldiği doğrudur. Lille’den teklif geldi doğrudur onlar da verebilecekleri en üst rakamı teklif ettiler ancak bu kalitedeki futbolcuları bu paraya veremezsiniz."dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap