SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan Avrupa Süper Ligi yorumu: Bu canavarı UEFA yarattı!

Ahmet Ağaoğlu'ndan Avrupa Süper Ligi yorumu: Bu canavarı UEFA yarattı!

21 Nisan 2021 Çarşamba - 09:11




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı... "Avrupa’nın 12 dev kulübünün ortaya çıkardığı Süper Lig projesinin aslında baş sorumlusu UEFA. Çünkü bu takımlara her zaman çok farklı davranıldı, farklı muamele yapıldı. Verdikleri tavizlerin sonucu işte! Besle, büyüt oysun gözünü misali. Bu canavarı kendileri yarattılar”





Tüm dünyada son günlerde futbolun bir numaralı gündem maddesi; Avrupa’nın 12 dev kulübünün başlattığı Süper Lig projesi... Ortalığı ayağa kaldıran bu hamleyi değerlendiren Trabzonspor’un patronu Ahmet Ağaoğlu, “Bu kulüplerin atmış olduğu adımın baş sorumlusu aslında UEFA. Çünkü her zaman bu kulüplere çok farklı davranıldı, farklı muamele yapıldı. Beslediler, büyüttüler. Sonra besle büyüt oysun gözünü misali. Bu canavarı kendileri yarattılar. Söz konusu proje, futbolunun ruhunun paraya satılması demek. Bir yerden para buldular ve bu 12 kulüp, diğer bütün kulüpleri yok sayarak harekete geçtiler. Şampiyonlar Ligi öncesinde Şampiyon Kulüpler Kupası, UEFA Kupası ve şimdi Avrupa Ligi. Yıllarca, şu an sistem dışında tuttukları takımlarla buralarda oynamadılar mı? Oradaki başarılarla büyük oldular ve kazanç sağladılar. Finansal olarak büyüdüler. Türkiye özelinde Real Madrid, Liverpool, Manchester United... Ve daha niceleri. Şimdi 12-15 kulüp kenara çekilip bir lig oluşturursan, bu prematüre olur. Devamlılığı olmaz” dedi. 

Kaynak: Fanatik

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap