SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu yapacakları 4 transferi açıkladı

Ahmet Ağaoğlu yapacakları 4 transferi açıkladı

11 Haziran 2022 Cumartesi - 19:48




Şampiyon Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu 4 transfer yapacaklarını söyledi.





Sezonu şampiyonlukla kapatan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, konuştu. Ağaoğlu, "Uzun yıllardır şampiyonluk bekleniyordu. Ancak bu başarıyı sadece 'saha içi' ile açıklayamazsınız. Camia ve şehir, bize sabır gösterdi. Önceki yıllarda yaşananları hepimiz hatırlıyoruz. Aynı hataları yapmadık. Tabii burada camia ve şehirden tam destek aldığımızı söyleyebilirsiniz. Trabzonspor'daki muhalefeti diğer kulüplerin iki katı! Ama hep birlikte hareket edince şampiyonluk da geldi" dedi.

"DIŞ ETKENLER SORUN DEĞİL"

Ahmet Ağaoğlu, "Sezon içinde diğer bazı camialardan da hakkımızda açıklamalar yapıldı. Bir hedefe kitlendiğinizde, sadece başarıyı düşünmek zorundasınız. Eğer bu saldırılara cevap vermeye kalkarsanız enerjinizi boşa harcarsınız. Biz enerjimizi boşa harcamadık. Bir hedefimiz vardı ve buna doğru ilerledik. Konuşanlar konuştu ama biz onlara hiç aldırış etmeden şampiyonluğa doğru yürüdük. Başarı yolunda gerçekten dış etkenler benim için sorun değil. Bizim Trabzonspor olarak bütün paydaşlarımızla birlikte hareket etmemiz gerek." diye konuştu.

"BEN ONLARLA UĞRAŞIRIM"

Ağaoğlu, "Trabzonspor camiası olarak birlikteliğimiz sürerse yine şampiyon oluruz. Önümüzdeki sezon da başka camialardan saldırılar gelirse ben o bölümü hallederim. Gerçekten hiç sorun değil. Sadece kendi içimizde bölünmeyelim. Kendi camiamızdan "sabır ve anlayış" göremezsek işte burada sorun başlar. Yoksa senelerdir aynı senaryolar uygulanıyor. Dışarıdan gelen bazı açıklamalarla bir polemiğin içine çekilmeye çalışıldık. Evet rakip camialar çok güçlü olabilirler. Ancak gücü akılla birleştirmezseniz hiçbir zaman işe yaramaz." yorumunu yaptı.


Ahmet Ağaoğlu, "Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı'nda takır takır gol atıyor. Mukavelesinde 12 milyon euroluk çıkış maddesi var. Bu parayı teklif eden olur ve en önemlisi oyuncu gitmek isterse yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"DÖRT TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transferle ilgili konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Dört bölge için takviye düşünüyoruz. Bu süreçte aramızdan ayrılanlar olursa onların yerini de dolduracağız. Listemiz belli. Denswil için uğraşıyoruz. Farklı bölgelerde görev yapabilen bir futbolcu. Bu sebeple çok değerli. İlerleyen süreçte bazı şeyler belli olur. Transfer için ayırdığımız rakam belli. Bütün kulüplerin ekonomik anlamda sıkıntıları var. Bu sebeple çok yüksek bonservisler ödeyebilecek durumda değiliz. Zaten 'pahalı futbolcu başarılı olacak' diye de bir kural yok. Uzun süredir birçok futbolcuyu takip ediyoruz. Şartlara göre bu transferleri yapacağız. Bunu yaparken de takım içindeki dengeleri korumak zorundayız." açıklamasında bulundu.

"UĞURCAN ÇOK DEĞERLİ"

Ağaoğlu, "Uğurcan, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyuncularımızdan biri... Gerçekten çok değerli... İnsan olarak da ayrıca benim için çok değerli. Tabii ki onu satmak istemiyorum. Resmi bir teklif gelirse ve bu teklif hem Uğurcan hem de bizim için iyiyse tabii ki oturup konuşuruz. Ama gönlümden geçen onun takımda kalması." ifadelerini kullandı.


"BAKASETAS'IN ÇIKIŞ MADDESİ VAR"

Ahmet Ağaoğlu, "Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı'nda takır takır gol atıyor. Mukavelesinde 12 milyon euroluk çıkış maddesi var. Bu parayı teklif eden olur ve en önemlisi oyuncu gitmek isterse yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN'IN İŞİ ZOR!..

Ağaoğlu, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı kim olur bilmem ama onun işi de zor. Yabancı kuralı ne olacak? Yayın ihalesi ne olacak? Kısa vadede ivedilikle çözülmesi gereken çok sorun var. Türk futbolunun zamanı yok." diye konuştu.

"ŞİMDİ NE YAPACAKLAR?"


Ahmet Ağaoğlu, "Bizim Şampiyonlar Ligi elemesi için zamanımız var. Tamam bizim zamanımız var ama Avrupa'ya gidecek diğer takımlarımız sezonu bizden daha erken açacak. Hangi kontenjana göre transfer yapacaklar. Bunlar bir an önce belirlenmeli." dedi.

"GELİRLER ARTTI AMA!"

Şampiyonluk sonrası gelirlerin arttığını belirten Ağaoğlu, "Evet gelirlerimiz yaklaşık 2 kat arttı. Arttı ama yaşanan kur sıkıntısı nedeniyle bu gelir de eridi gitti." açıklamasında bulundu.

ÜÇ MAÇ SEZONA BEDEL

Başkan Ağaoğlu, "Şampiyonlar Ligi'nde 1 galibiyetin parası bizim ligde aşağı yukarı 13 galibiyete denk geliyor. Orada 3 maç kazansak, sezonun tamamından daha fazla gelir geliyor! Önce gruplara kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Akşam

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap