SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu; ''Vedalaşacağımız oyuncular var''

Ahmet Ağaoğlu; ''Vedalaşacağımız oyuncular var''

06 Ocak 2020 Pazartesi - 16:30




Teknik direktör Hüseyin Çimşir’in takviye istediği bölgeler için çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibinde başkan Ağaoğlu, “Aceleci davranıp bütçeyi sarsacak bir adım atmayacağız” dedi.





Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Yönetim Kurulu, panik havasına girip yüksek maliyetlerle oyuncu almak istemiyor. Orta saha için Badou Ndiaye'nin imza atmasının, Nedelev ile de anlaşılmasının ardından stoper ve sağ kanada takviye isteyen teknik direktör Hüseyin Çimşir, raporunu yönetime iletti. Bu doğrultuda görüşmelerini sürdüren bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu, adımlarını planlı ve sağlam atacaklarını söyledi.

AYRILACAK OYUNCULAR VAR

Bütçelerini bir kuruş dahi aşmayacaklarını belirten Ağaoğlu, "Bir panik havası söz konusu değil. Ekonomik olarak kendimize uygun oyuncular alacağız. Aceleci davranıp bütçeyi sarsacak bir davranış içerisinde olmayacağız. Vedalaşacağımız ya da kiralayacağımız oyuncular da olabilir" dedi. Bu arada stoper bölgesinde 4 oyuncusu bulunan yönetimin buraya bir takviye yapabilmesi için mevcut yabancılardan biriyle yollarını ayırması gerekiyor.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap